De 10 populairste PowerSlim recepten van 2018

10_populairste_PowerSlim_recepten_2018
Iedere keer probeert PowerSlim lekkere recepten te bedenken die passen in het PowerSlim programma en bij zoveel mogelijk mensen in de smaak vallen. Maar wat zijn nou de lekkerste? PowerSlim heeft een lijstje gemaakt van de populairste recepten in 2018. Welke is jouw favoriet?

Spinazie courgette pannenkoekjes

1. Courgette pannenkoekjes

Fase 1

Lekkere pannenkoekjes met groente er in verwerkt! Pannenkoekjes van spinazie en courgette en een dipsausje van magere kwark, knoflook en komkommer. Zeker weten dat deze ook bij de rest van het gezin in de smaak vallen! Het recept vind je hier.

Quiche met spinazie en zalm

2. Quiche met spinazie en zalm

Fase 1

Wist je dat je met de kaaskoekjes van PowerSlim ook een lekkere quichebodem kunt maken? Ga bijvoorbeeld eens voor deze variant met spinazie, roomkaas light en zalm. Het recept vind je hier.

Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas

3. Fusilli met spinazie, tomaat en geitenkaas

Fase 1

Een lekkere vegetarische pasta, toegestaan in de eerste fase van het PowerSlim programma! Het recept vind je hier.

Cheesecake framboos

4. Cheesecake framboos

Fase 2A

Soms heb je gewoon zin in iets zoets. Verwen jezelf eens met een heerlijk stukje taart, maar dan een verantwoorde variant. Maak een lekkere cheesecake van het PowerSlim dessert framboos cheesecake en de boter vanille biscuitjes als bodem. Het recept vind je hier.

Roerbakkip met broccoli en champignons

5. Roerbakkip met broccoli en champignons

Fase 1

Een simpele, maar daarom niet minder lekkere avondmaaltijd. Geroerbakte kip met broccoli, champignons, rode ui en rode peper. Op smaak gebracht met o.a. een teentje knoflook en sojasaus. Het recept vind je hier.

Omelet met courgette en champignons

6. Omelet met courgette en champignons

Fase 1

Soms heb je gewoon even geen zin om te koken. Deze omelet met courgette en champignons zet je binnen 5 minuten op tafel. Lekker als lunch of diner! Het recept vind je hier.

Runderstoofpotje

7. Runderstoofpotje

Fase 1

Lekker tijdens de koude, winterse dagen. Een stoofpotje van runderlapjes en champignons, op smaak gebracht met de ontbijtkoek van PowerSlim. Lekker met een fris-zure komkommersalade! Het recept vind je hier.

Frittata

8. Frittata met broccoli en champignons

Fase 1

Een recept dat ook bij de recept van de familie vaak in de smaak valt, frittata met broccoli, champignons, ui en kruidenkaas. Het recept vind je hier.

Zuurkoolschotel met bloemkoolpuree en champignons

9. Zuurkoolschotel met bloemkoolpuree en champignons

Fase 2A

Een lekkere schotel boordevol groente, met rundertartaar en geraspte kaas. Bekijk het recept hier.

Maaltijdsoep tomaat

10. Maaltijdsoep tomaat

Fase 2C

Maak een heerlijke pan soep, en je kunt er nog dagen van genieten! Vries porties in of bewaar ze in de koelkast en je hebt een lekkere lunch of vlugge maaltijd op de dagen dat je geen tijd hebt om te koken. Zoals deze vullende tomatensoep.