5 geweldige apps die jou helpen naar een gezond en slank lichaam

apps_die_jou_helpen_naar_een_slank_gezond_lichaam

Afvallen is niet altijd makkelijk en onderzoek heeft uitgewezen dat je jou slagingskans vergroot door jezelf te laten begeleiden door een coach. Naast de begeleiding van je coach kunnen de volgende apps jou ook hulp bieden.

1. Geef je lichaam water

Voldoende water is ontzettend belangrijk. Maar velen vinden het moeilijk om zich te herinneren om dat te doen gedurende de dag. Heb jij dat ook? Dan is deze app een aanrader voor jou, want het helpt je niet alleen herinneren om geregeld en voldoende water te drinken, maar het helpt je ook bijhouden hoeveel je gedronken hebt.
Geef je lichaam water voor Android
Water your body voor IOS (€ 0,99)

2. Voedingswaardetabelapp

Een hele handige app die je alle calorische waarden, vitamines & mineralen geeft van ruim 1000 producten. Handig als je wilt weten of je een bepaald product mag eten om zo te achterhalen hoeveel koolhydraten het product bevat.
Voedingswaardentabel voor Android
Voedingswaardentable voor IOS

3. Monitor je gewicht

In deze app kan je je gewicht invoeren en ook je streefgewicht. Ik vind het heerlijk om deze app te gebruiken om te zien hoe het gaat met afvallen, maar ook ideaal om op gewicht te blijven. In de grafiek kan heel duidelijk zien hoe je ervoor staat.
Monitor je gewicht voor Android
Monitor je gewicht voor IOS

4. 7 minute workout

We hebben het allemaal druk en dankzij de Arasys kunnen we onze spieren trainen, maar deze app is geweldig om thuis in 7 minuten een intensieve training te doen en zo je dag lekker energiek te starten.
7 minute workout voor Android
7 minute workout voor IOS

5. Stop, breathe and think

Druk, druk, druk, druk. Je rent van hot naar her en hebt geen rust in je hoofd. Herken je dat? Dan raad ik je aan de app Stop, breathe and think te download. Je geeft aan hoe je je voelt en de app geeft je vervolgens de keuze uit 3 meditaties die passen bij jouw stemming. Een stem leidt je door de meditaties heen. Ook kun je kiezen voor meditaties zonder stem, met ontspannende muziek.
Stop, breathe and think voor Android
Stop, breathe and think voor IOS

Vergeet niet dat apps handige hulpmiddelen zijn, maar als je juist dat steuntje in de rug nodig hebt, dan is een persoonlijke coach bewezen effectief. Bij Body Unlimited helpen we je graag jou steefgewicht te halen en te houden. Wil je graag afvallen en samen met jou coach click dan op de knop hieronder om jou afspraak aan te vragen.

Heb jij een aanvulling op dit lijstje? Deel deze dan hieronder in het reactieveldje onder aan deze pagina. Ik hoor graag van je!