Totaal ben ik 56 centimeter kwijtgeraakt dankzij Arasys, in slechts 10 keer.

Simone van Wijngaarden (52 jaar)

Mijn aandacht werd in eerste instantie getrokken door een Facebook-berichtje over lymfedrainage, maar dat bleek voor mij niet de juiste soort behandeling te zijn. Ik heb namelijk nergens verstoppingen of blokkades.

Gelukkig wezen ze mij op de mogelijkheid van een Arasys-kuur. Na het 5e bezoek waren mijn buik en borstomvang beide al 6 centimeter minder. Na een kuur van 10 behandelingen zit ik nu in de top van de resultaten, want ik ben in totaal maar liefst 56 centimeter kwijtgeraakt.

De eerste paar keer voelde het wat gevoelig aan de binnenkant van mijn benen, maar daarna mocht het apparaat van mij best een tikje hoger.

Ik ben nu ook 6 kilo lichter, omdat ik het heb gecombineerd met lijnen.

Deze behandeling kan ik iedereen aanraden die strakker in haar (of zijn) vel wil zitten. Dan moet je het beslist proberen!