Het totaalpakket voor centimeter verlies

goudpakketHet Afslank Goudpakket

Met het afslank goudpakket mag je, gedurende 3 maanden, 6x per week (volgens de geldende behandelvoorschriften*) gebruik maken van alle beschikbare behandelingen exclusief de Ultrasound (QB Lipo II).

Je mag dit over de hele week verdelen en mag maximaal 2 behandelingen per dag kiezen. Je hebt de keuze uit:
 Arasys (spiertraining) maximaal 3x per week
 Lymfedrainage 5x per week
 FormoStar (infraroodwrap) max 3x per week

Het Afslank Goudpakket Plus

Het Goudpakket Plus bevat alles uit het Standaard Goudpakket maar nu inclusief de Ultrasound (QB Lipo II) behandelingen*.

De Afslank Goud Dalurenpakketten

Wij hebben te maken met rustige uren. Deze kunnen nogal wisselen van tijd en dag, daarom is flexibiliteit een vereiste voor deze 2 pakketten. De inhoud van de Dalurenpakketten is hetzelfde als het standaard Goudpakket en het Goudpakket plus. Er is echter 1 groot verschil. Je mag de behandelingen niet van te voren afspreken. Je belt 1 dag van te voren en dan zoeken wij voor jou de beschikbare tijd, zo vullen wij onze rustige uren op, en geniet jij van een geweldige korting op jouw behandelingen. Natuurlijk kan je jouw voorkeur van behandeling aangeven en houden wij het ook voor jou in de gaten wat het beste is, maar de agenda kan het ook bepalen.

Wat kosten deze Goudpakketten?

Het goudpakket is voor een periode van 3 maanden.

Prijzen Afslank Goudpakket

PakketPakketprijs per maandNormale prijs per maandKorting
Goudpakket Standaard€ 609,00 per maand€ 1.218,00 per maand50%
Goudpakket Plus€ 1.058,00 per maand€ 2.116,00 per maand50%
Dalurenpakket Goud Standaard€ 486,00 per maand€ 1.218,00 per maand60%
Dalurenpakket Goud Plus€ 847,00 per maand€ 2.116,00 per maand60%

Bonus

Centimeters_verliezen_met_afslank_goudpakketMaar dat is niet alles. Je krijgt ook nog 10% korting op PowerSlim als je dit programma wilt combineren met echt afvallen.

En dan hebben we nog één geweldige bonus: Je mag GRATIS gebruik maken van Collageen Lichttherapie (max. 3x per week). Dit heeft een waarde van € 403,-!

Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden

  • Maximaal 2 behandelingen op een dag
  • Afspraak op basis van beschikbaarheid (afspraken 1 week vooruit bij normale pakketten en afspraken 1 dag vooruit bij de dalurenpakketten!)
  • Geldig in een hele kalendermaand
  • Pakket gereserveerd als betaling is ontvangen en contract getekend is
  • Voor een gemiste afspraak of te laat afzeggen betaal je 25,-
  • Bij de dalurenpakketten hebben we nog een aantal extra voorwaarden. We vertellen je graag alles hierover in onze studio.

* Onbeperkt volgens de behandelvoorschriften: Tussen 2 behandelingen FormoStar dient minimaal 48 uur rust te zitten. Arasys maximaal 3 keer per week met een dag ertussen. Ultrasound 3 dagen tussen 2 behandelingen.

close

Ja, ik wil de Body Unlimited nieuwsbrief