Uitgebreiden_introductiepakket_centimeters_verliezen

Voordelig kennismaken met onze behandelingen

Centimeters_verliezen_Afslanken_FiguurcorrectieMaak voordelig kennis met de behandelingen van Body Unlimited. Met het afslank introductiepakket kan jij zelf ervaren wat de behandelingen voor jou kunnen doen en wat Body Unlimited voor jou kan betekenen.

Dit uitgebreide afslank introductiepakket biedt introductie behandelingen voor afslanken in centimeters en figuurcorrectie waar jij dit wil. Ook kan je kennismaken met Collageen Lichttherapie voor het verbeteren/verjongen van de huid. Laat jezelf stralen met de behandelingen van Body Unlimited!

afvallen_met_lipoedeem

Met welke behandelingen maak je kennis?

In 1 week verdelen wij in 3 dagen de verschillende behandeling waar jij mee gaat kennismaken.

Dag 1

We starten op dag 1 met de FormoStar. De FormoStar Infrarood Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeter-verlies. De infraroodwrap warmt het lichaam op, het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt afgebroken en 1200 kCal worden verbrand als energie. Het is de methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.

Dag 2

Op dag 2 krijg je twee behandelingen, te weten de Ultrasound, het alternatief voor liposuctie, gevolgd door Lymfedrainage, voor een gezonde vochthuishouding.
De Ultrasound technologie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie, risico’s of bijwerkingen. Al na één behandeling met de QB Lipo II zie je het resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men centimeters in omvang, definitief kwijt.

De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Met de Lym­phomed is het mogelijk dit lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen. Blokkades in het lymfestelsel zorgen voor een slechtere verbranding, een slechtere vochtafvoer en een slechtere afvoer van onze gifstoffen.  Behandelingen met de LymphoMed heffen de blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en je makkelijker afvalt en op gewicht blijft.

Dag 3

Op dag 3 ga je kennismaken met de Arasys voor spiertraining en afslanken zonder sporten. Een behandeling duurt slechts 17 minuten (23 voor mannen) en staat, voor de spieren, gelijk aan twee tot drie uur actief sporten.

We sluiten deze uitgebreide introductie met Collageen Lichttherapie. Een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van uw huid tegen te gaan door de opbouw van collageen en elastine te bevorderen voor een gezonde en strakke huid.

Centimeters_verliezen_uitgebreide_introductiebehandelingDe aanbieding

Dit hele introductiepakket kost normaal € 265,-
Probeer nu alle behandelingen voor slechts € 210,-

Voorwaarden

Alleen voor nieuwe klanten, bij betaling ineens. Niet in combinatie met andere promoties. Op de behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.