Afslanken in 17 minuten! Kan dat?

Arasys_afslanken_zonder_sporten

Makkelijk afslanken! En het liefst nog snel ook! Dat willen we toch allemaal? Echter de werkelijkheid is anders. Snelle gezonde afslanksystemen bestaan niet, en als je besluit een crash dieet te volgen, val je snel af, maar het zit er ook vaak weer snel aan, vaak nog meer kilo’s dan waar je oorspronkelijk mee begon. Toch zijn er mogelijkheden om gezond en toch redelijk snel af te slanken of je figuur te corrigeren. Eén ervan bespreken wij in dit blog.

Medische achtergrond

Body Unlimited is expert op het gebied van afslanken, afvallen en figuurcorrectie. Onze behandelingen hebben met elkaar gemeen dat er zij een medische achtergrond hebben. Deze medische achtergrond zorgt ervoor dat de apparatuur de werking van het lichaam gebruikt (nabootst) om het gewenste effect te krijgen. Het lichaam wordt dus als het ware herinnerd aan hoe het gezond zou moeten functioneren. Deze keer gaan we het hebben over de spiertraining behandelingen uitgevoerd met de Arasys.

Bewegen is belangrijk bij het afslanken

Iedereen weet dat bewegen belangrijk is als je gaat lijnen. Echter niet iedereen heeft hier zin in, motivatie voor of simpelweg tijd voor. Dan is er nog een groep mensen die om lichamelijke reden niet kunnen sporten. En dan wordt het lijnen alweer een stuk moeilijker vol te houden tot het gewenste streefgewicht. Om nog maar niet te spreken over de kans op het toch weer snel aankomen van de verloren kilo’s na het staken van de afslankperiode.

Waarom is bewegen belangrijk?

Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom bewegen belangrijk is. Zo verbrand je bijvoorbeeld meer calorieën, dus slank je sneller af. Maar belangrijker is dat je jouw spiermassa op peil houdt. Tijdens een afslankpoging verandert de eetgewoonte. Hierop gaat het lichaam reageren door gewicht te verminderen. Het is belangrijk om vet af te vallen tijdens het lijnen, en de spieren en het vochtpercentage op peil te houden. Door voldoende eiwitten te eten en de spieren te trainen bescherm je de spiermassa. Juist het behoud (of groei) van jouw spiermassa zorgt ervoor dat je niet weer aankomt of erger, gaat jojo-en.

Ik kan/wil niet sporten. Wat nu?

Dus je hebt besloten te gaan lijnen, maar het bewegen wil, om welke reden dan ook, niet lukken. Wat nu? Gelukkig heeft Body Unlimited de oplossing. De Arasys is een semi-medisch apparaat dat door middel van pulsen de spieren aanzet tot contracties. Door de werking van het lichaam optimaal te benutten is 17 minuten behandeltijd gelijk aan 2,5 uur intensief sporten in de sportschool. En dat terwijl je de behandeling ondergaat terwijl je heerlijk onder een warme infraroodlamp ligt te ontspannen.

Spiertraining met de Arasys

Natuurlijk ben je na 17 minuten niet gelijk 10 kilo kwijt, er is een herhaling van behandelingen nodig om het gewenste effect te krijgen. Eigenlijk kan je het vergelijken met sporten. Eén keer naar de sportschool doet nog niet zoveel, maar 3 keer in de week 2,5 uur trainen, geeft wel degelijk resultaat. Het advies is dan ook om 2 tot 3 keer per week de 17 minuten durende spiertraining sessie op de Arasys te ondergaan (voor mannen is dit 23 minuten en staat gelijk aan 3 uur sporten). Na 10 behandelingen zijn onze klanten gemiddeld 21 centimeter kwijt (dit is gemiddeld één kledingmaat!). Dit kost je per week 3 keer een half uurtje van je tijd, dus lekker snel klaar, geen gezweet, en geen fysieke inspanning. Maar wel een complete work-out van totaal 7,5 uur per week. Hoe mooi kunnen we het maken?

Nieuwsgierig? Kom kennismaken met onze introductiebehandeling!

Al onze behandelingen starten met een introductiebehandeling, waarbij jij vrijblijvend kan kennismaken met de behandeling. Hierbij onderga je een volledige behandeling op de Arasys, wordt er een body analyse gemaakt en krijg je meer informatie over de behandelingen met de Arasys en wat Body Unlimited voor jou kan betekenen. Daarna kan jij zelf beslissen of je de behandelingen wil voortzetten.

Ervaring met de Arasys? Of vragen?

Heb jij ervaring met de Arasys behandelingen? Deel hieronder jouw ervaring. Ook eventuele vragen kan je stellen, wij beantwoorden ze graag!