Afvallen samen met je BU coach

Afvallen én gewichtsbehoud

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

Body Unlimited werkt met 2 geweldige programma’s om jou te helpen afvallen, PS. Food & Lifestyle en Vytal. Samen met jou kijken wij wat het beste bij jou past.

Afvallen met PS. Food & Lifestyle

Verantwoord afvallen met PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim). Niet door minder te eten maar juist door anders en geregeld te eten. Afvallen doe je onder begeleiding van jouw Body Unlimited coach.

Afvallen met Vytal

Het Vytal-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken onder begeleiding van jouw Body Unlimited coach.

Half april ben ik begonnen en alles wat beloofd werd is uitgekomen! Nu, na 3 maanden ben ik 16 kg afgevallen!Vooral het volgen van PowerSlim in combinatie met lymfedrainage, spiertraining, infraroodwrap en ultrasound zorgt ervoor dat je behalve in gewicht ook duidelijk in centimeters afvalt.

Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited_Ervaring