Afvallen samen met je BU coach

Wil jij op de hoogte blijven van acties, recepten en nieuwtjes?
Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

Afvallen én gewichtsbehoud met PowerSlim

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding van jou Body Unlimited coach.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijven wij je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden. Om jouw nieuwe, koolhydraatarme levensstijl voort te zetten en in balans te blijven, heeft PowerSlim een unieke productlijn ontwikkeld; PowerSlim Balance.

Nog een voorwaarde voor succes: Het PowerSlim programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Afvallen met PowerSlim

Verantwoord afvallen met PowerSlim. Niet door minder te eten maar juist door anders en geregeld te eten. Afvallen doe je onder begeleiding van jouw Body Unlimited coach.

PowerSlim_Stimulans_Pakket_Arasys_Centimeters_Verliezen

PowerSlim Stiumlans Programma

Volg jij het PowerSlim programma en is 2-3 per week een Arasys behandeling, niet haalbaar? Kies dan voor het  PowerSlim Stimulans Programma, met 1 behandeling per week!

Weight_Loss_Battle

Weight Loss Battle

Dit programma biedt jou intensieve begeleiding  en 3 behandelingen per week. Ter ondersteuning volg je het Power Slim afslankprogramma. Wij gaan ervan uit dat jij minimaal 10 tot 20 kilo kan afvallen.

Toevallig zag ik toen een kennis op Facebook voorbijkomen. Ik herkende haar bijna niet, zo knap en zo mooi zag ze eruit! Ze was veel afgevallen met PowerSlim en straalde helemaal. Na een superleuk gesprek met de coach was ik overtuigd, dit ga ik doen! Ik heb ook echt gesmuld van de PowerSlim producten, waardoor het helemaal niet als een dieet voelde.

Mirjam VisserIk loop weer vol trots over het terras

Afvallen? Diëten? Dat is toch alleen voor vrouwen.  Na een uitgebreid intakegesprek zijn we tot een plan van aanpak gekomen. Ik nam het starterspakket mee en ging er vol voor! Nu zijn we 11 weken verder en het resultaat mag er zijn! Ik zit nu in fase 3c en de weegschaal staat voor het eerst in 25 jaar weer op een gewicht waar ik blij van word. Dus mannen, diëten is geen vrouwending. Zet de stap op weg naar een gezonde en energieke toekomst!

Arno Carnas11 weken verder en een gewicht waar ik blij van wordt

Half april ben ik begonnen en alles wat beloofd werd is uitgekomen! Nu, na 3 maanden ben ik 16 kg afgevallen!Vooral het volgen van PowerSlim in combinatie met lymfedrainage, spiertraining, infraroodwrap en ultrasound zorgt ervoor dat je behalve in gewicht ook duidelijk in centimeters afvalt.

Simone van Velzen16 kilo afgevallen met de Weight Loss Battle