Afvallen én gewichtsbehoud met PS. Food & Lifestyle

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PS. Food & Lifestyle (voorheen PowerSlim) kennen deze obstakels maar al te goed. PS. Food & Lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding van jouw Body Unlimited coach.

Nog een voorwaarde voor succes: Het PS. Food & Lifestyle programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wie ben je, wat past bij jou en hoe wil je gemotiveerd worden?

Bij PS. food & lifestyle hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig. Die je bij de hand neemt, die je uitleg geeft en kennis bij brengt, die je wekelijks motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt.

Jouw Body Unlimited coach geeft je daarnaast nog een jaar lang nabegeleiding, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven.

Samen met je coach naar een blijvend resultaat. Samen gaan we aan de slag!

Afvallen met PS. Food & Lifestyle

Verantwoord afvallen met PS. Food & Lifestyle. Niet door minder te eten maar juist door anders en geregeld te eten. Afvallen doe je onder begeleiding van jouw Body Unlimited coach.

PowerSlim_Stimulans_Pakket_Arasys_Centimeters_Verliezen

PS. Food & Lifestyle Stimulans Programma

Volg jij het PS. Food & Lifestyle programma en is 2-3 per week een Arasys behandeling, niet haalbaar? Kies dan voor het  PowerSlim Stimulans Programma, met 1 behandeling per week!

Weight_Loss_Battle

Weight Loss Battle

Dit programma biedt jou intensieve begeleiding  en 3 behandelingen per week. Ter ondersteuning volg je het PS. Food & Lifestyle afslankprogramma. Wij gaan ervan uit dat jij minimaal 10 tot 20 kilo kan afvallen.

Toevallig zag ik toen een kennis op Facebook voorbijkomen. Ik herkende haar bijna niet, zo knap en zo mooi zag ze eruit! Ze was veel afgevallen met PowerSlim en straalde helemaal. Na een superleuk gesprek met de coach was ik overtuigd, dit ga ik doen! Ik heb ook echt gesmuld van de PowerSlim producten, waardoor het helemaal niet als een dieet voelde.

Afvallen? Diëten? Dat is toch alleen voor vrouwen.  Na een uitgebreid intakegesprek zijn we tot een plan van aanpak gekomen. Ik nam het starterspakket mee en ging er vol voor! Nu zijn we 11 weken verder en het resultaat mag er zijn! Ik zit nu in fase 3c en de weegschaal staat voor het eerst in 25 jaar weer op een gewicht waar ik blij van word. Dus mannen, diëten is geen vrouwending. Zet de stap op weg naar een gezonde en energieke toekomst!

PowerSlim_Ervaringen_Arno_Nafoto

Half april ben ik begonnen en alles wat beloofd werd is uitgekomen! Nu, na 3 maanden ben ik 16 kg afgevallen!Vooral het volgen van PowerSlim in combinatie met lymfedrainage, spiertraining, infraroodwrap en ultrasound zorgt ervoor dat je behalve in gewicht ook duidelijk in centimeters afvalt.

Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited_Ervaring