Snel en gemakkelijk afvallen met PS. Food & Lifestyle

Afvallen met PS. Food & Lifestlye is afvallen onder persoonlijke begeleiding met keuze uit een ruim assortiment aan lekkere producten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij de Body Unlimited hoog in het vaandel.

Voordat je begint met het PS. Food & Lifestyle afslankprogramma, wordt een uitgebreid intakegesprek gehouden. In dit gesprek worden o.a. je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetmassa en het vochtpercentage gemeten. Samen met ons definieer je jouw persoonlijke doelstellingen en maak je een stappenplan voor de uitvoering van het PowerSlim programma.

PS. Food & Lifestyle betekent niet minder eten, maar anders eten!

Je hebt keuze uit bijna 100 verschillende producten, variërend van muesli, broodjes, croissants, crackers en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts.
PS. Food & Lifestyle streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Dankzij PowerSlim en het enthousiasme van mijn PowerSlim coach en mijn vriendin zit ik nu stukken lekkerder in mijn vel! Sommige producten vind ik erg lekker. Ik vond het zeker niet altijd makkelijk. Ik had, en heb nog steeds, moeilijke momenten. Maar als je je goed aan het programma houdt zie je de vooruitgang en dat motiveert natuurlijk enorm om vol te houden! Daarnaast weet mijn coach me heel goed te motiveren en heeft ze altijd wel een goede tip voor de moeilijke momenten.

PS. Food & Lifestyle starterspakket

Je begint bij Body Unlimited met een PS. Food & Lifestyle starterspakket met daarin 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’. Dit kookboek staat boordevol heerlijke PS. Food & Lifestyle proof recepten voor ontbijt, lunch en diner. Maar je vind er ook de lekkerste inspiratie voor dressings, sausjes, spreads, zelfgemaakte kruidenmixen en feestelijke hapjes. Alle gerechten zijn geschikt vanaf fase 1.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PS. Food & Lifestyle juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijven wij je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden.

Voordelen

Lekkere producten
Deskundig Advies
Volwaardige, eiwitrijke voeding
Ontwikkeld door diëtisten
Makkelijk vol te houden
Bevordert de stofwisseling
Behoud van spiermassa
Gezond Voedingspatroon
Nazorgtraject gewichtsbehoud

Wat kost het mij?

Natuurlijk is dit per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.

Een PS. Food & Lifestyle maaltijd of eetmoment kost circa € 2,75. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je € 13,75 per dag kwijt dus tussen de € 95,- en € 120,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

De kosten van de wekelijkse begeleiding, zijn in de prijzen van de producten inbegrepen. Vanaf fase 2 bouw je het aantal PS. Food & Lifestyle producten af, waardoor ook de kosten afnemen. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, en we begeleiden je nog minimaal gedurende een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen!

Na 3 maanden PowerSlim zonder hongergevoel ben ik zo blij dat ik de juiste beslissing heb genomen. Zelfs in onze vakantie heb ik PowerSlim producten meegenomen en ben ik nog 2,5kg afgevallen.

De structuur van het programma wende snel en het kookboek hielp mij om voldoende te variëren en te ontdekken wat ik wel allemaal kon eten. Daarbij was ik erg blij met de tussendoortjes. Hiermee lukte het mij om de dag door te komen en daarbij vond en vind ik ze ook nog lekker.