Ton de_Bruijn 28 kilo afgevallen met Powerslim

Het is het allemaal meer dan waard geweest!

Ton de Bruijn, 50 Jaar

Via mijn broer kwam ik in aanraking met het PowerSlim programma, dat ik ben gaan volgen. Ik besloot dat ik graag onder begeleiding wou werken aan een gezondere levensstijl.

Vanaf het begin ben ik al overtuigd geweest dat ik mijn doel zou gaan behalen. De hulp van mijn coach heeft daar ontzettend bij geholpen! Ze gaf me goede tips en begeleiding en vormde daarnaast een echte stok achter de deur.

Daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik me er nu veel meer van bewust wat goede voeding is en wat ik beter niet kan nemen. Doordat ik duidelijk de focus had op één aspect in mijn voedingspatroon, het mijden van koolhydraten vind ik mijn nieuwe eetpatroon gemakkelijk vol te houden en toe te passen.

Het Mediterraans broodje van PowerSlim was mijn favoriete product. Ik maakte er het liefst heerlijke tosti’s mee!

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en heb ik een levensstijl gecreëerd waar ik me goed bij voel. Ik heb weer een enorme motivatie en inspiratie gevonden voor mijn hobby fietsen, zowel op mijn racefiets als mountainbike.

Het is zo makkelijk geworden. Je weet nu wat je hebt en wat je krijgt als je in oude gewoontes vervalt. Ik voel me zelf weer zekerder over mezelf en heb heel veel leuke complimentjes gehad. Het is het allemaal meer dan waard geweest!

* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer