DE AANPAK VAN BODY UNLIMITED IS DE BESTE OPLOSSING TEGEN MIJN CHRONISCHE PIJN

Sonja, 62 jaar

Na een ongeluk, inmiddels tien jaar geleden, lijd ik aan chronische spier-, zenuw- en gewrichtspijn en kan ik niet meer sporten. Gelukkig ontdekte ik de Arasys-behandeling van Body Unlimited. Ik ben verknocht aan dit apparaat en hun aanvullende adviezen.

Je kunt mij gerust een ervaren klant noemen. Ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik elke keer weer met speciale aandacht en vriendelijkheid wordt ontvangen door Stephanie. Bij iedere kuur luistert ze weer heel precies naar wat ik op dat moment nodig heb, waar vooruitgang is geboekt en wat we nog kunnen verbeteren. Dat geeft niet alleen mij nieuwe energie, ze heeft haar medewerkers in haar geest en handelen begeleid en getraind. Dat zorgt voor een fijne sfeer in de hele praktijk.

Stephanie is een goede coach en geeft mij steeds een steuntje in de rug om de juiste balans te vinden en te houden. We werken met de Arasys, maar tegelijkertijd ook met de producten van Powerslim. Dankzij haar adviezen kan ik ook gewone producten blijven gebruiken. Dat is voor mij een heel succesvolle combinatie, zonder jojo-effect.

Dankzij de Arasys-behandelingen heb ik een betere doorbloeding in mijn been en neemt mijn spierkracht toe. Daardoor is de pijn, voor een periode, dragelijker en kan ik handelingen (zoals kleine stukjes wandelen en zelfs traplopen) langer volhouden, mede doordat mijn spieren krachtiger zijn. Ook slaap ik beter en dat maakt dat ik me ook innerlijk beter voel. De combinatie van de Power Slim producten en de Arasys behandeling helpt mij om het juiste gewicht te hebben bij mijn lengte en leeftijd. Bovendien ervaar ik de Arasys als een sportief moment. En dat is mooi meegenomen.

Ik zou wensen dat iedereen een behandeling bij Body Unlimited kan ondergaan, gun jezelf deze bijzondere ervaring!