Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

Gourmetten_verstandig_verantwoord

10 Tips voor een verantwoorde gourmet

/
Het gourmetstel wordt tijdens de feestdagen weer massaal tevoorschijn gehaald. Wij hebben tien tips opgesteld om een avondje zorgeloos en verantwoord te genieten samen met vrienden en familie.
Sinterklaastips_PowerSlim_2018

Sinterklaas tips

Sinterklaas is weer in het land, hij komt vanuit de Spaanse kant. Hij heeft wat lekkers meegenomen, ook voor jou is hij niet voor niks gekomen. Want in deze tijd van snoep-in-de-schoen, is het moeilijk om aan de lijn te doen.Maar PowerSlim biedt de kans, eindelijk je leven weer in balans. Hier enkele tips voor tijdens deze dagen, zodat je maag niet begint te knagen.
5_tips_om_slank_de_feestdagen_door_te_komen

5 tips om slank de feestdagen door te komen

Herkenbaar, heerlijk die feestdagen maar zo ontzettend slecht voor de lijn. We gaan een moeilijke tijd tegemoet dus daarom een aantal tips!
Sandwichdag

3 november: Sandwichdag

/
Mocht je denken dat je bij PowerSlim geen sandwich kan eten, dan zit je echt mis. We hebben een paar lekkere PowerSlim sandwiches voor je op een rijtje gezet.
Halloween_hapjes_koolhydraatarm

Halloween hapjes

/
Het is Halloween! In dit blog hebben we een aantal griezelig lekkere PowerSlim proof recepten voor jouw op een rijtje gezet. Voor elke fase wat wils.
Snacken

Snacken in de avond, hoe ga je er mee om?

/
Weet jij wat jouw moeilijke momenten zijn? Voor veel mensen zijn de avonden en weekenden een lastig moment. Wij geven je tips om op een verantwoorde manier te genieten van het begin van je weekend!

Slowcooker, stoomkoker of Airfryer?

/
Wat zijn de voor- en nadelen van de nieuwe keukenapparatuur en is het ook net zo gezond (of gezonder?) als op de traditionele manier koken? Ayla van PowerSlim heeft dit onderzocht bij drie populaire apparaten: de stoomkoker, Airfryer en de slowcooker. Lees hier haar bevindingen.
Lunches_om_mee_te_nemen

Lunches om mee te nemen

/
Wij geven je een paar lekkere opties om snel en makkelijk een lunch klaar te maken. En.. ook allemaal geschikt vanaf fase 1 in het PowerSlim programma!
Help_vakantiekilo's_kwijtraken

5 tips om van je vakantiekilo's af te komen

/
De vakantieperiode zit er op en tja, die kleren zitten toch niet meer helemaal lekker. Je broek zit net iets te strak rond de benen en die riem moet eigenlijk ook een gaatje losser. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van je vakantiekilo's af, daarom in dit blog 5 tips om je hierbij te helpen.
Traag_werkende_schildklier

Moeite met afvallen door traag werkende schildklier?

/
Eén van de symptomen van een traag werkende schildklier is niet of heel moeilijk af kunnen vallen. Veel vrouwen hebben last van een te traag werkende schildklier. Maar deze diagnose wordt lang niet altijd gesteld. Dit komt doordat ...