Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

powerslim vakantietips

Vakantietips 2019

/
Wat je vakantiebestemming ook is, met de volgende tips kom jij, als PowerSlimmer, zeker je vakantie goed door.
Tips_en_recepten_voor_een_koolhydraatarme_barbecue

Tips en recepten voor een koolhydraatarme barbecue

/
Met deze tips en heerlijke BBQ recepten kan ook jij genieten van een verantwoorde barbecue, waarbij gezelligheid en lekker eten voorop staan!
Verantwoord_terras

Verantwoord genieten op het terras

/
Zomer: We gaan vaker naar buiten en genieten in de avonduren op het terras, je balkon of in de achtertuin. Daarom is het nu tijd voor de terrastips!

10x Koolhydraatarm broodbeleg

/
Wij zetten 10 gezonde opties voor broodbeleg op een rijtje, plus lekkere combinaties. Allemaal toegestaan vanaf fase 1 van het PowerSlim programma.
De_8_populairste_aspergerecepten_van_PowerSlim

De 8 populairste aspergerecepten van PowerSlim

/
Het witte goud. We kijken er allemaal naar uit zodra ze weer op de markt komen. We kennen allemaal de klassieker met ham en ei, maar wat zijn nou de populairste, koolhydraatarme aspergerecepten op onze website?
Koningsdag_tips

Koningsdag tips

/
Wat staat er bij jou dit jaar op de planning op Koningsdag? Wordt het een vrijmarkt bezoeken met de kinderen? Een dagje borrelen met vrienden, een festival of gewoonweg lekker genieten van een vrije dag? Wij geven je een aantal tips om deze Koningsdag PowerSlim proof door te komen.
Lekker_in_het_voorjaar

Waarom nu een goed moment is om te beginnen met afvallen

/
Het is april, de lente is officieel van start gegaan en we hebben steeds meer zomerkriebels. We krijgen zin in de hoge temperaturen en denken al na over de vakantie. Een prima moment om nu te starten om jouw doelen te behalen! Waarom? Wij geven je een aantal goede redenen en tips om meteen van start te gaan!
Je_partner_grootste_verleiding

Je partner als moeilijkste verleiding

/
Heb jij ook zo’n partner die kan eten wat hij wil, zonder een gram aan te komen? Eentje die altijd zorgt voor verleiding in huis, want degene kan niet zonder chips, frisdrank en friet? Dat maakt het stiekem toch wel een stukje lastiger om er gezonde voedingsgewoontes op na te houden.
lekkerste_pannenkoeken_op_een_rij

De lekkerste pannenkoeken op een rij!

/
Het is vandaag Internationale Pannenkoekendag. En hoewel pannenkoeken geen gezond imago hebben hoeft het helemaal niet zo ongezond te zijn. Wij zetten een paar lekkere opties voor je op een rijtje.
Verstopping_tijdens_afvallen_voorkomen

5 tips om verstopping tijdens het afvallen te voorkomen

/
Een veel voorkomend darmprobleem is obstipatie, in de volksmond ook wel verstopping genoemd. Tijdens het afvallen is de kans op verstopping wat groter dan normaal. In deze column geven we je daarom 5 tips die verstopping (tijdens het afvallen) helpen voorkomen.