Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

Snacken

Snacken in de avond, hoe ga je er mee om?

/
Weet jij wat jouw moeilijke momenten zijn? Voor veel mensen zijn de avonden en weekenden een lastig moment. Wij geven je tips om op een verantwoorde manier te genieten van het begin van je weekend!

Slowcooker, stoomkoker of Airfryer?

/
Wat zijn de voor- en nadelen van de nieuwe keukenapparatuur en is het ook net zo gezond (of gezonder?) als op de traditionele manier koken? Ayla van PowerSlim heeft dit onderzocht bij drie populaire apparaten: de stoomkoker, Airfryer en de slowcooker. Lees hier haar bevindingen.
Lunches_om_mee_te_nemen

Lunches om mee te nemen

/
Wij geven je een paar lekkere opties om snel en makkelijk een lunch klaar te maken. En.. ook allemaal geschikt vanaf fase 1 in het PowerSlim programma!
Help_vakantiekilo's_kwijtraken

5 tips om van je vakantiekilo's af te komen

/
De vakantieperiode zit er op en tja, die kleren zitten toch niet meer helemaal lekker. Je broek zit net iets te strak rond de benen en die riem moet eigenlijk ook een gaatje losser. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van je vakantiekilo's af, daarom in dit blog 5 tips om je hierbij te helpen.
Traag_werkende_schildklier

Moeite met afvallen door traag werkende schildklier?

/
Eén van de symptomen van een traag werkende schildklier is niet of heel moeilijk af kunnen vallen. Veel vrouwen hebben last van een te traag werkende schildklier. Maar deze diagnose wordt lang niet altijd gesteld. Dit komt doordat ...
Arasys_afslanken_zonder_sporten

Afslanken in 17 minuten! Kan dat?

/
De Arasys is een semi-medisch apparaat dat door middel van pulsen de spieren aanzet tot contracties. Door de werking van het lichaam optimaal te benutten is 17 minuten behandeltijd gelijk aan 2,5 uur intensief sporten in de sportschool.
PowerSim_Balance_bij_Body_Unlimited

Nieuw! Producten om op gewicht te blijven: PowerSlim Balance

/
Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Als jij jou streefgewicht hebt bereikt, coachen wij je tijdens het PowerSlim programma nog een jaar lang. Zo leer je om je gezonde leefstijl voort te zetten.
Waarom_eiwitten_belangrijk

Waarom zijn eiwitten zo belangrijk bij het afvallen?

/
Onze voeding bestaat uit eiwitten, vetten en koolhydraten. Koolhydraten geven snel energie en gezonde vetten zijn belangrijk voor onder andere de darmen en de opname van vitaminen. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam.
Verantwoord_boodschappen_doen

Bewust en verantwoord boodschappen doen

/
Je wilt graag je gewicht verliezen of onder controle houden. Daar hoort een gezonde leefstijl bij en daarvoor moet je verantwoord boodschappen doen bij. Maar waar begin je? Zoveel keuze, je ziet door de bomen het bos nier meer. Welke producten zijn nou echt verantwoord en welke hebben alleen een verantwoord imago? We hebben een aantal tips voor je opgesteld die je (hopelijk) helpen om verantwoord boodschappen te doen.