Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

Sinterklaas tips 2019

/
Sinterklaas is weer in het land, hij komt vanuit de Spaanse kant. Hij heeft wat lekkers meegenomen, ook voor jou is hij niet voor niks gekomen. Want in deze tijd van snoep-in-de-schoen, is het moeilijk om aan de lijn te doen.Maar PowerSlim biedt de kans, eindelijk je leven weer in balans. Hier enkele tips voor tijdens deze dagen, zodat je maag niet begint te knagen.

Hoe zorg je ervoor dat het dit keer wél lukt?

/
Ik ken weinig mensen die niet, op de één of andere manier, een betere versie van zichzelf willen worden. Maar hoe zorg je nou dat het jou wel lukt?

Geen tijd om te koken? Zorg er voor dat je dit in huis hebt!

/
Wat is nou handig om op voorraad te hebben als je aan het PowerSlimmen bent of gewoonweg graag een gezonde, koolhydraatarme levensstijl volgt? Met een goede basisvoorraad ben je altijd in staat om een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten.
Help_vakantiekilo's_kwijtraken

5 tips om van je vakantiekilo's af te komen

/
De vakantieperiode zit er op en tja, die kleren zitten toch niet meer helemaal lekker. Je broek zit net iets te strak rond de benen en die riem moet eigenlijk ook een gaatje losser. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van je vakantiekilo's af, daarom in dit blog 5 tips om je hierbij te helpen.
powerslim vakantietips

Vakantietips 2019

/
Wat je vakantiebestemming ook is, met de volgende tips kom jij, als PowerSlimmer, zeker je vakantie goed door.
Tips_en_recepten_voor_een_koolhydraatarme_barbecue

Tips en recepten voor een koolhydraatarme barbecue

/
Met deze tips en heerlijke BBQ recepten kan ook jij genieten van een verantwoorde barbecue, waarbij gezelligheid en lekker eten voorop staan!
Verantwoord_terras

Verantwoord genieten op het terras

/
Zomer: We gaan vaker naar buiten en genieten in de avonduren op het terras, je balkon of in de achtertuin. Daarom is het nu tijd voor de terrastips!

10x Koolhydraatarm broodbeleg

/
Wij zetten 10 gezonde opties voor broodbeleg op een rijtje, plus lekkere combinaties. Allemaal toegestaan vanaf fase 1 van het PowerSlim programma.
De_8_populairste_aspergerecepten_van_PowerSlim

De 8 populairste aspergerecepten van PowerSlim

/
Het witte goud. We kijken er allemaal naar uit zodra ze weer op de markt komen. We kennen allemaal de klassieker met ham en ei, maar wat zijn nou de populairste, koolhydraatarme aspergerecepten op onze website?
Koningsdag_tips

Koningsdag tips

/
Wat staat er bij jou dit jaar op de planning op Koningsdag? Wordt het een vrijmarkt bezoeken met de kinderen? Een dagje borrelen met vrienden, een festival of gewoonweg lekker genieten van een vrije dag? Wij geven je een aantal tips om deze Koningsdag PowerSlim proof door te komen.