Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

FormoStar_Infraroodwrap_afslanken

Slank en gezond met de Infraroodwrap

/
In dit artikel staat de FormoStar in de spotlight. De FormoStar, ook wel Infraroodwrap genoemd, levert, zoals de naam al zegt, resultaat door het toepassen van Infrarood.
10_populairste_PowerSlim_recepten_2018

De 10 populairste PowerSlim recepten van 2018

/
Iedere keer probeert PowerSlim lekkere recepten te bedenken die passen in het PowerSlim programma en bij zoveel mogelijk mensen in de smaak vallen. PowerSlim heeft een lijstje gemaakt van de populairste recepten in 2018.
gezonde_leefstijl

11 tips om te starten met een gezonde levensstijl 

/
Ben je onlangs gestart met een gezonde levensstijl of wil je gaan starten met een gezonde levensstijl? Ik geef je een aantal tips om jou te helpen een goede start te maken met jouw nieuwe gezonde levensstijl.
Kersttips

PowerSlim Kersttips

/
Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden om lekkere gerechten te maken die passen binnen het PowerSlim programma. Kijk voor inspiratie in het PS magazine! Hieronder alvast enkele tips.
Gourmetten_verstandig_verantwoord

10 Tips voor een verantwoorde gourmet

/
Het gourmetstel wordt tijdens de feestdagen weer massaal tevoorschijn gehaald. Wij hebben tien tips opgesteld om een avondje zorgeloos en verantwoord te genieten samen met vrienden en familie.
Sinterklaastips_PowerSlim_2018

Sinterklaas tips

Sinterklaas is weer in het land, hij komt vanuit de Spaanse kant. Hij heeft wat lekkers meegenomen, ook voor jou is hij niet voor niks gekomen. Want in deze tijd van snoep-in-de-schoen, is het moeilijk om aan de lijn te doen.Maar PowerSlim biedt de kans, eindelijk je leven weer in balans. Hier enkele tips voor tijdens deze dagen, zodat je maag niet begint te knagen.
5_tips_om_slank_de_feestdagen_door_te_komen

5 tips om slank de feestdagen door te komen

Herkenbaar, heerlijk die feestdagen maar zo ontzettend slecht voor de lijn. We gaan een moeilijke tijd tegemoet dus daarom een aantal tips!
Sandwichdag

3 november: Sandwichdag

/
Mocht je denken dat je bij PowerSlim geen sandwich kan eten, dan zit je echt mis. We hebben een paar lekkere PowerSlim sandwiches voor je op een rijtje gezet.
Halloween_hapjes_koolhydraatarm

Halloween hapjes

/
Het is Halloween! In dit blog hebben we een aantal griezelig lekkere PowerSlim proof recepten voor jouw op een rijtje gezet. Voor elke fase wat wils.
Snacken

Snacken in de avond, hoe ga je er mee om?

/
Weet jij wat jouw moeilijke momenten zijn? Voor veel mensen zijn de avonden en weekenden een lastig moment. Wij geven je tips om op een verantwoorde manier te genieten van het begin van je weekend!