Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

Lekker_in_het_voorjaar

Waarom nu een goed moment is om te beginnen met afvallen

/
Het is april, de lente is officieel van start gegaan en we hebben steeds meer zomerkriebels. We krijgen zin in de hoge temperaturen en denken al na over de vakantie. Een prima moment om nu te starten om jouw doelen te behalen! Waarom? Wij geven je een aantal goede redenen en tips om meteen van start te gaan!
Je_partner_grootste_verleiding

Je partner als moeilijkste verleiding

/
Heb jij ook zo’n partner die kan eten wat hij wil, zonder een gram aan te komen? Eentje die altijd zorgt voor verleiding in huis, want degene kan niet zonder chips, frisdrank en friet? Dat maakt het stiekem toch wel een stukje lastiger om er gezonde voedingsgewoontes op na te houden.
lekkerste_pannenkoeken_op_een_rij

De lekkerste pannenkoeken op een rij!

/
Het is vandaag Internationale Pannenkoekendag. En hoewel pannenkoeken geen gezond imago hebben hoeft het helemaal niet zo ongezond te zijn. Wij zetten een paar lekkere opties voor je op een rijtje.
Verstopping_tijdens_afvallen_voorkomen

5 tips om verstopping tijdens het afvallen te voorkomen

/
Een veel voorkomend darmprobleem is obstipatie, in de volksmond ook wel verstopping genoemd. Tijdens het afvallen is de kans op verstopping wat groter dan normaal. In deze column geven we je daarom 5 tips die verstopping (tijdens het afvallen) helpen voorkomen.
FormoStar_Infraroodwrap_afslanken

Slank en gezond met de Infraroodwrap

/
In dit artikel staat de FormoStar in de spotlight. De FormoStar, ook wel Infraroodwrap genoemd, levert, zoals de naam al zegt, resultaat door het toepassen van Infrarood.
10_populairste_PowerSlim_recepten_2018

De 10 populairste PowerSlim recepten van 2018

/
Iedere keer probeert PowerSlim lekkere recepten te bedenken die passen in het PowerSlim programma en bij zoveel mogelijk mensen in de smaak vallen. PowerSlim heeft een lijstje gemaakt van de populairste recepten in 2018.
gezonde_leefstijl

11 tips om te starten met een gezonde levensstijl 

/
Ben je onlangs gestart met een gezonde levensstijl of wil je gaan starten met een gezonde levensstijl? Ik geef je een aantal tips om jou te helpen een goede start te maken met jouw nieuwe gezonde levensstijl.
Kersttips

PowerSlim Kersttips

/
Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden om lekkere gerechten te maken die passen binnen het PowerSlim programma. Kijk voor inspiratie in het PS magazine! Hieronder alvast enkele tips.
Gourmetten_verstandig_verantwoord

10 Tips voor een verantwoorde gourmet

/
Het gourmetstel wordt tijdens de feestdagen weer massaal tevoorschijn gehaald. Wij hebben tien tips opgesteld om een avondje zorgeloos en verantwoord te genieten samen met vrienden en familie.
Sinterklaastips_PowerSlim_2018

Sinterklaas tips

Sinterklaas is weer in het land, hij komt vanuit de Spaanse kant. Hij heeft wat lekkers meegenomen, ook voor jou is hij niet voor niks gekomen. Want in deze tijd van snoep-in-de-schoen, is het moeilijk om aan de lijn te doen.Maar PowerSlim biedt de kans, eindelijk je leven weer in balans. Hier enkele tips voor tijdens deze dagen, zodat je maag niet begint te knagen.