Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

De 10 groentes met de meeste vitamine C

Zit jij in fase 1 van het PowerSlim programma en wil je graag meer vitamine C binnen krijgen? Zet dan onderstaande groentes eens wat vaker op het menu. We hebben er gelijk een aantal geweldige recepten toegevoegd.

Het vinden van een ‘nieuw’ ritme

Veel mensen werken nu gedwongen thuis. Soms samen met hun kinderen. Hoe zorg je ervoor dat je in deze periode niet opeens aankomt en gaat snaaien. Hoe vind je een nieuw ritme? Tips en recepten vind je in deze blog.

Goede voornemens, gaan ze dit jaar wel lukken?

Een grote groep mensen met een goede voornemen wil afvallen. En het blijkt ook dat vrouwen beter hun goede voornemens vol te kunnen houden dan mannen. Dus ik daag jou als man en als vrouw uit om jou goede voornemen om af te vallen wél succesvol af te ronden. Daar wil ik je graag een 5-tal tips voor geven.

PowerSlim kersttips 2019

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden om lekkere gerechten te maken die passen binnen het PowerSlim programma. Hier alvast enkele tips.

Sinterklaas tips 2019

Sinterklaas is weer in het land, hij komt vanuit de Spaanse kant. Hij heeft wat lekkers meegenomen, ook voor jou is hij niet voor niks gekomen. Want in deze tijd van snoep-in-de-schoen, is het moeilijk om aan de lijn te doen.Maar PowerSlim biedt de kans, eindelijk je leven weer in balans. Hier enkele tips voor tijdens deze dagen, zodat je maag niet begint te knagen.

Hoe zorg je ervoor dat het dit keer wél lukt?

Ik ken weinig mensen die niet, op de één of andere manier, een betere versie van zichzelf willen worden. Maar hoe zorg je nou dat het jou wel lukt?

Geen tijd om te koken? Zorg er voor dat je dit in huis hebt!

Wat is nou handig om op voorraad te hebben als je aan het PowerSlimmen bent of gewoonweg graag een gezonde, koolhydraatarme levensstijl volgt? Met een goede basisvoorraad ben je altijd in staat om een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten.
Help_vakantiekilo's_kwijtraken

5 tips om van je vakantiekilo’s af te komen

De vakantieperiode zit er op en tja, die kleren zitten toch niet meer helemaal lekker. Je broek zit net iets te strak rond de benen en die riem moet eigenlijk ook een gaatje losser. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van je vakantiekilo's af, daarom in dit blog 5 tips om je hierbij te helpen.
powerslim vakantietips

Vakantietips 2019

Wat je vakantiebestemming ook is, met de volgende tips kom jij, als PowerSlimmer, zeker je vakantie goed door.
Tips_en_recepten_voor_een_koolhydraatarme_barbecue

Tips en recepten voor een koolhydraatarme barbecue

Met deze tips en heerlijke BBQ recepten kan ook jij genieten van een verantwoorde barbecue, waarbij gezelligheid en lekker eten voorop staan!