Body Unlimited Afslanktips

Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

Nieuw! Producten om op gewicht te blijven: PowerSlim Balance

Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Met PowerSlim Balance kun je genieten van lekkere, alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan reguliere producten uit de supermarkt. Daarnaast bevatten de producten meer eiwitten waardoor ze een verzadigd gevoel geven.

Waarom zijn eiwitten zo belangrijk bij het afvallen?

Het is een mythe dat alleen sporters extra eiwitten nodig hebben. Eigenlijk zouden wij allemaal extra eiwitten kunnen toevoegen aan ons eten, omdat het gezonde bouwstoffen bevat.

Bewust en verantwoord boodschappen doen

Je wilt graag je gewicht verliezen of onder controle houden. Daar hoort een gezonde leefstijl bij en daarvoor moet je verantwoord boodschappen doen bij. Maar waar begin je? Zoveel keuze, je ziet door de bomen het bos nier meer. Welke producten zijn nou echt verantwoord en welke hebben alleen een verantwoord imago? We hebben een aantal tips voor je opgesteld die je (hopelijk) helpen om verantwoord boodschappen te doen.

De 10 populairste PowerSlim recepten

Even een andere afslanktip dan normaal. Op onze website vindt je veel lekkere en diverse, koolhydraatarme PowerSlim recepten. Van vis tot vegetarisch, van ontbijt tot diner, van de Oosterse tot Italiaanse keuken. Maar welke recepten zijn het populairst? PowerSlim heeft onderzocht welke hun meest gelezen recepten zijn van 2017. Hieronder vind je hun top tien, met natuurlijk de recepten. 

Tips tegen menstruatiehonger

Je kent het vast wel, ineens ben je bezeten door eten. Koek, snoep, ijs, pizza, chips, taart of gewoon nutella rechtstreeks uit de pot, ineens is niets meer veilig voor je. Je gewicht vliegt omhoog en je humeur vliegt omlaag. Het is weer menstruatietijd. Maar hoe kan je nou voorkomen dat je weer stapt in die valkuil van menstruatiehonger.

Goede voornemens, gaan ze dit jaar wel lukken?

Een grote groep mensen met een goede voornemen wil afvallen. En het blijkt ook dat vrouwen beter hun goede voornemens vol te kunnen houden dan mannen. Dus ik daag jou als man en als vrouw uit om jou goede voornemen om af te vallen wél succesvol af te ronden. Daar wil ik je graag een 5-tal tips voor geven.

PowerSlim Kersttips 2017

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden om lekkere gerechten te maken die passen binnen het PowerSlim afslankprogramma. Kijk voor inspiratie in het kerstmenu! Verder volgen hier een aantal tips.

PowerSlim Sinterklaastips

Vind je het lastig om met zoveel snoepgoed om je heen verantwoord te blijven eten met Sinterklaas? Wij geven je een aantal tips plus PowerSlim-proof Sinterklaasrecepten

Hoe maak je koolhydraatarme stamppotten?

Het wordt kouder en dan krijg je misschien behoefte in een lekkere stamppot. Maar ja, die aardappelen kan natuurlijk niet echt tijdens een koolhydraatarm voedingsprogramma. Gelukkig heb ik goed nieuws van je. Het is mogelijk om koolhydraatarme stamppotten te maken. Hieronder lees je hoe.

Zwaarder door stress? Dat kan zeker!

Niet alleen stresseten heeft invloed op je gewicht, maar stress zelf kan ook zorgen voor gewichtstoename. Deze blog legt uit waarom dat gebeurt.