Bij Body Unlimited weten we dat afvallen niet zomaar gaat. Wat dat betreft zijn wij ervaringsdeskundigen en dat is juist de reden dat wij jou graag helpen!

Maar wat jij natuurlijk wilt weten is hoe wij jou kunnen helpen. Over onze behandelingen kan je meer lezen op de pagina Body Unlimited is. Maar we helpen jou op nog meer manieren dan via onze behandelingen. Niet voor niets geldt: Body Unlimited helpt!

Ten eerst natuurlijk door onze begeleiding. We zijn er hier om jou te steunen in de makkelijke, maar nog meer in de moeilijke momenten. Dat doen we tijdens jou bezoeken voor behandelingen of weegmomenten in de zaak. Maar mocht je echt vastzitten dan reserveren wij gewoon extra tijd voor je. Ons doel is dat wij jou kunnen helpen om blijvend jou ideaal gewicht en/of ideale maat te behalen en te behouden. Onze deur blijft altijd voor je open staan.

Verder sturen we elke maand onze nieuwsbrief. Daarin vind je onder andere:
– PowerSlim recepten: lekkere recepten die je kan maken als je het PowerSlim aflslankprogramma volgt, maar ook voor daarna.
– Recepten met Greensweet-Stevia: Heerlijke recepten, gezoet met de natuurlijk zoetstof Greensweet-Stevia.
– Boekentips:
– Aanbiedingen

Met onze blog geven wij jou informatie die kan helpen meer kennis te krijgen de werking van het lichaam, voeding, en heel veel dingen meer. We beantwoorden ook graag in deze blogs de vragen die we regelmatig krijgen van onze klanten.