Body Unlimited is gespecialiseerd in afslanken, afvallen, figuurcorrectie, spierversteviging en huidverbetering. Kortom alles voor een gezond lichaam! Hoe doen we dat?

Arasys

De Arasys is de oplossing voor mannen en vrouwen die wel willen afvallen maar geen tijd of zin hebben om te sporten, of vanwege hun gezondheid geen sport kunnen beoefenen.

De basis van deze behandeling ligt in de medische sector. Een medisch-wetenschapper, tevens betrokken bij de uitvinding van de pacemaker, ontwikkelde een apparaat voor de behandeling van MS-patienten. Na intensief onderzoek naar de werking van het spierstelsel merkte hij dat ook het vet rondom de spieren werd afgebroken. Door middel van aanvullend onderzoek werd het apparaat doorontwikkeld als afslanksysteem.

De Arays is in te zetten voor: afslanken, behandeling van (extreem) overgewicht, figuurcorrectie, huidversteviging, bestrijding van cellulite, opbouw en versterking van spiermasssa, en het versnellen van de spijsvertering.

Lymfedrainage

Het lymfestelsel  is verantwoordelijk voor onder andere het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.

Blokkades (verstoppingen) in het lymfestelsel kunnen verschillende klachten veroorzaken. Met de Lymfedrainage behandeling is het mogelijk het lymfestelsel door te meten en eventuele blokkades op te lossen.

De LymphoMed blijkt het antwoord te zijn voor veel mensen die moeizaam afvallen of uitzonderlijk snel aankomen. Blokkades in het lymfestelsel veroorzaken namelijk een slechte verbranding, wat betekent dat er meer vet wordt opgeslagen en afvallen moeilijker gaat.

Ook voor een scala aan andere klachten biedt lymfedrainage uitkomst: vocht vasthouden, aanhoudende vermoeidheid, zware of onrustige benen, spataderen, hoofdpijn kunnen veelal voortkomen uit een slecht werkend lymfesysteem.

Ultrasound – Het alternatief voor liposuctie

Overtollig vet en cellulite, een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen. Gezonde voeding en sport zijn vaak niet genoeg om het vet op de probleemzones zoals buik, heupen en billen voorgoed te laten verdwijnen.

Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Nu is er een veilig en pijnloos alternatief: Ultrasound!

Ultrasound (Cavitatie) is een innovatieve methode die via druk en geluidsgolven het harde vet doet smelten en – als het ware – vloeibaar maakt, waarna het via de natuurlijke weg (het lymfesysteem) uit het lichaam wordt verwijderd. Al na één behandeling  met de QB Lipo II ziet men resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men centimeters in omvang, definitief kwijt.

FormoStar Infrarood Bodywrap

Infraroodwrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeter-verlies. De infraroodwrap warmt het lichaam op, het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt afgebroken en 1200 kCal worden verbrand als energie. Het is de methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.

De diepgaande warmte van de FormoStar bevordert de bloeddoorstroming, verwijdert blokkades in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler.

Naast de klassieke geneeskunde, therapieen en medicatie biedt de Infraroodwrap een weldoende oplossing voor en verlichting van: chronische pijnen, reuma, artritis, vermoeidheidssyndroom, menstruatiepijnen, fibromyalgie, spierproblemen.

Collageen Lichttherapie

Een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van uw huid tegen te gaan door de opbouw van collageen en elastine te bevorderen voor een gezonde en strakke huid. Het heeft tijd nodig om de structuur van de huid te verbeteren. Een volledige kuur duurt 10 weken om het gewenste effect te bereiken.

Afhankelijk van de gesteldheid van de huid zijn na gemiddeld 10-15 behandelingen veelal de eerste verbeteringen zichtbaar. De huid ziet er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, porien krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

PowerSlim Afslankprogramma

Gezond afslanken zonder jo-jo effect kan wel!

Snel en verantwoord afslanken onder professionele begeleiding. Dat is het Body Unlimited afslankprogramma.

Met 5 tot 6 eetmomenten per dag zonder honger, snel en gezond afslanken in drie fasen tot je jouw gewenste streefgewicht hebt bereikt. In deze fasen leer je van jouw Power Slim Voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt.

Combinaties

Al onze behandelingen kunnen afzonderlijk maar ook gecombineerd worden. Body Unlimited heeft al een aantal pakketten voor je samengesteld om het jou makkelijk te maken. Welke pakketten hebben we?

Weight Loss Battle
Goudpakket
BH-rol pakket