Centimeter_verlies_afslanken

Centimeters kwijt dankzij de Ultrasound en Arasys

Kleine introductie: ik ben Yvonne, 62 jaar. Nadat ik zo’n kleine drie jaar geleden ben gestopt met roken, ben ik circa 8 à 9 kilo aangekomen. Ik wilde dat er weer af hebben.

Enige tijd geleden las ik een advertentie van Body Unlimited en ben gaan kijken op internet. Ik heb na een poosje een afspraak gemaakt voor het introductie pakket waarin je vijf  behandelingen kunt uitproberen.

Daarna heb ik gekozen voor een pakket met vijf (wekelijkse) behandelingen ultrasound met een bijbehorende lymfedrainage. Daarnaast nog twee keer per week de behandeling voor spierversteviging met de Arasys.

De behandelingen vind ik prettig. De uitleg van de werking van de apparaten is prima en in het algemeen is de klantgerichtheid uitstekend.

Ik heb niet gekozen voor het dieet met bijbehorende producten en begeleiding wat ook  gevolgd kan worden. Wel heb ik heel veel adviezen over voeding gekregen en deze ook opgevolgd wat meegeholpen heeft aan het resultaat wat ik bereikt heb. De repen van PowerSlim heb ik wel geprobeerd en die vind ik erg lekker (Bijna te lekker). Maar het is fijn iets lekkers te kunnen eten zonder je daar schuldig over te voelen en het idee te krijgen dat je weer twee stappen terug bent.

Mijn doel is acht kilo kwijt raken en daarvan ben ik nu, dankzij de behandeling en adviezen, al een goede drie kilo op weg.

Tevens ben ik op diverse plaatsen centimeters omvang kwijt geraakt, met als topstuk de omtrek ter plekke van mijn navel, daar ben ik zeven centimeter kwijt.

Natuurlijk moet ik zelf nu nog verder maar ik heb het gevoel dat ik het nu beter kan volhouden.
Mocht ik over een poosje bedenken dat ik toch nog  wel een beetje hulp kan gebruiken dat weet ik waar ik moet zijn.

Krommenie, 25 november 2017