PowerSlim_ervaring_Lieve_Verstappen_coaching

De coaching was voor mij echt een stok achter de deur

Lieve Verstappen, 40 Jaar

Voordat ik startte met PowerSlim had ik al meerdere diëten geprobeerd, maar steeds lukte het me niet om mijn gewicht stabiel te houden. Waarschijnlijk was ik in de ogen van velen niet te zwaar, maar ik had dan ook een sportief doel waarvoor ik wat lekkerder in mijn vel wou zitten. Ik wilde heel graag een marathon lopen!

Toen PowerSlim op mijn pad kwam besloot ik, na een kennismakingsgesprek met mijn PowerSlim coach, om het programma een kans te geven. Met de nodige producten, tips en tricks ging ik van start en het ging vlotjes! Als moeder van drie opgroeiende pubers vond ik het belangrijk dat ik het programma goed kon combineren met mijn gezin, en dat lukte. Ik kookte voor iedereen en we gingen met het hele gezin aan tafel, al at ik dan een PowerSlim product zoals de rijst en zij ‘normale’ rijst. Ik kon dus heerlijk blijven eten. Daarnaast ben ik een beetje chocoladeverslaafd dus de melkchocolade chunk was mijn favoriete product!

De coaching was voor mij echt een stok achter de deur. Ik wist zelf wel een beetje wat wel en niet gezond is, maar mijn coach was echt de drive om door te zetten. De wekelijkse tips van haar waren heel erg fijn. Ik weet dan ook zeker dat ik mijn gezonde leefstijl weet voort te zetten omdat ik steeds bij mijn coach terecht kan. Zij zal me steeds terug op het goede pad helpen om deze levensstijl te behouden. Samen staan we sterk. Dankzij mijn coach behaalde ik mijn doel en ook mijn marathon!