CENTIMETERS VERLIEZEN DOOR VETCELLEN TE BEVRIEZEN

Nu is er een veilig en pijnloos alternatief: Cryolipolyse

NU GEVEN WE 20 COUPONS WEG VOOR DEZE BEHANDELING MET EEN GRATIS CHECK OP BLOKKADES VAN HET LYMFESTELSEL VOOR SLECHTS €155,- !

Herken je dit?

“Ik raak dat buikje maar niet kwijt! Ik sport en eet gezond, met mijn gewicht is niets mis mee, maar toch heb ik een buikje. Ik wil daarvan af!”

“Zo irritant, die rolletjes onder mijn BH, wat zou ik die graag kwijt willen”

“Wat zou het lekker zijn, als mijn benen niet zo tegen elkaar schuren bij het lopen”

“Ik zou het helemaal niet vervelend vinden, als die love handles eindelijk verdwijnen”

DEFINITIEF CENTIMETERS VERLIEZEN DOOR VET TE BEVRIEZEN!

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een nieuwe beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van kou. Het ‘bevriezen van vet’ is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug.

Door middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van jouw vet te verwijderen. Je kunt na de behandeling gewoon verder met jouw dagelijkse bezigheden.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: overtollige vetrolletjes die verdwijnen zonder te hoeven sporten! Met deze nieuwe lichaamsbehandeling is het mogelijk. Een cryolipolyse behandeling pakt gedurende 30 tot 50 minuten de probleemzones aan die je met sporten en gezond eten niet weg krijgt. Hoe hard je ook je best doet.

Na de  behandeling krijg je niet alleen een mooie, strakke huid, maar verlies je ook nog eens 1 tot 3 cm omvang per aangepakte zone!

De behandeling

De cryolipolyse behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van jouw vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten.
Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld.
De behandeling duurt tussen de 30 en 50 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. In de tussentijd kan je gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even je ogen dichtdoen.
De cryolipolyse behandeling is populair omdat het snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode.
De resultaten voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille zijn verbluffend. Na de behandeling kan je direct jouw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

Als jouw BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse behandeling niet geadviseerd, omdat de resultaten minder zichtbaar zijn. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling voor jou niet geschikt. Tijdens het intakegesprek worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Stephanie. In 2010 ben ik met Body Unlimited Zaandam gestart omdat ik graag mensen wilde helpen met zich lekkerder in hun vel te laten zitten. Aangezien ik zelf een gewichtsprobleem heb wilde ik, naast mezelf, ook andere mensen helpen zich weer lekkerder in hun vel te laten zitten. Mezelf helpen, bleek iets lastiger, maar gelukkig heb ik al veel mensen met succes met onze behandeling kunnen helpen.

Doordat ik zelf heb ervaren wat de behandelingen voor het lichaam kan doen, kan ik jou daarin als geen ander adviseren en begeleiden. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

BODY UNLIMITED ZAANDAM

Paltrokstraat 16
1508 EK Zaandam

Telefoon: 075 – 750 3296

Mobiel: 06 – 1508 6764

Behandeltijden
Maandag 09:00 – 22:00 uur
Dinsdag 09:00 – 22:00 uur
Woensdag 09:00 – 22:00 uur
Donderdag 09:00 – 22:00 uur
Vrijdag 09:00 – 22:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken op afspraak