Centimeters verliezen door vetcellen te bevriezen

Cryolipolyse apparaatWat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een nieuwe beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van kou. Het ‘bevriezen van vet’ is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug.

Door middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van jouw vet te verwijderen. Je kunt na de behandeling gewoon verder met jouw dagelijkse bezigheden.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: overtollige vetrolletjes die verdwijnen zonder te hoeven sporten! Met deze nieuwe lichaamsbehandeling is het mogelijk. Een cryolipolyse behandeling pakt gedurende 30 tot 50 minuten de probleemzones aan die je met sporten en gezond eten niet weg krijgt. Hoe hard je ook je best doet.

Na de  behandeling krijg je niet alleen een mooie, strakke huid, maar verlies je ook nog eens 1 tot 3 cm omvang per aangepakte zone!

De behandeling

De cryolipolyse behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van jouw vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten.
Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld.
De behandeling duurt tussen de 30 en 50 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. In de tussentijd kan je gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even je ogen dichtdoen.
De cryolipolyse behandeling is populair omdat het snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode.
De resultaten voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille zijn verbluffend. Na de behandeling kan je direct jouw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

Als jouw BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse behandeling niet geadviseerd, omdat de resultaten minder zichtbaar zijn. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling voor jou niet geschikt. Tijdens het intakegesprek worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Losse behandelingenPrijs
Introductiebehandeling (incl. lymfedrainage)€ 150,-
Losse behandeling - 1 zone€ 165,-
Losse behandeling - 2 zones€ 275,-
Kuur CryolipolysePrijs
Kuur van 3 behandelingen - 1 zone€ 400,-
Kuur van 3 behandelingen - 2 zones€ 725,-
Kuur van 6 behandelingen - 1 zone€ 725,-
Kuur van 6 behandelingen - 2 zones€ 1325,-

Cryolipolyse kan je uitstekend combineren. Daarom hebben voor jou deze kuren ontwikkeld. We leggen je graag hier alles over uit tijdens de introductie of intake. Je kan hierbij denken aan combinaties met één van de volgende behandelingen :

  • Arasys: Centimeters verliezen, spieren versterken en huid verstrakken. Eén behandeling staat voor je spieren gelijk aan 2 tot 3 uur sporten.
  • FormoStar Infrarood Bodywrap: De infraroodwrap warmt het lichaam op, het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt afgebroken en 1200 kCal worden verbrand als energie. Het is de methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.
  • Lymfedrainage: De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Het lymfestelsel vervoert al deze afvalstoffen naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd. Wanneer het lymfestelsel door blokkades wordt gehinderd in het afvoeren van deze afvalstoffen heeft dit een hoop gevolgen voor jouw gezondheid. Met de LymphoMed, kunnen wij vaststellen of er blokkades zijn, en deze blokkades opheffen.

Cryolipolyse in combinatie met LymfedrainagePrijs
Kuur van 3 behandelingen - 1 zone met Lymfedrainage (18 behandelingen)€ 1120,-
Kuur van 3 behandelingen - 2 zones met Lymfedrainage (18 behandelingen)€ 1445,-
Kuur van 6 behandelingen - 1 zone met Lymfedrainage (36 behandelingen)€ 2120,-
Kuur van 6 behandelingen - 2 zones met Lymfedrainage (36 behandelingen)€ 2720,-

Cryolipolyse in combinatie met ArasysPrijs
Kuur van 3 behandelingen - 1 zone met Arasys (30 behandelingen)€ 1300,-
Kuur van 3 behandelingen - 2 zones met Arasys (30 behandelingen)€ 1625,-

Cryolipolyse in combinatie met FormoStarPrijs
Kuur van 3 behandelingen - 1 zone met FormoStar (15 behandelingen)€ 1225,-
Kuur van 3 behandelingen - 2 zones met Lymfedrainage (18 behandelingen)€ 1550,-

close

Ja, ik wil de Body Unlimited nieuwsbrief