Centimeters verliezen door vetcellen te bevriezen

Body Unlimited werkt samen met Perfect Age Beauty Center van Dr. Robert Schoemacher. Hierdoor kunnen wij de onder andere de cryolipolyse behandelingen aanbieden. De specialist van het team van Robert Schoemacher komt bij ons in de studio om jou te behandelen. Tijdens de eerste behandeling krijg je een intake en geeft zij jou een uitgebreide uitleg over de werking van de Cryolipolyse.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een nieuwe beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen.

Cryolypolyse_centimeters_verliezenDoor middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van jouw vet te verwijderen. Je kunt na de behandeling gewoon verder met jouw dagelijkse bezigheden.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: overtollige vetrolletjes die verdwijnen zonder te hoeven sporten! Met de nieuwe lichaamsbehandeling van Perfect Age Beauty Center is het mogelijk. Een cryolipolyse behandeling pakt gedurende 45 minuten de probleemzones aan die je met sporten en gezond eten niet weg krijgt. Hoe hard je ook je best doet. Na de  behandeling krijg je niet alleen een mooie, strakke huid, maar verlies je ook nog eens 1 tot 2,5 cm omvang per aangepakte zone!

De behandeling

De cryolipolyse behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van jouw vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten.
Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld.
De behandeling duurt slechts 1 uur en is vrijwel pijnloos. In de tussentijd kan je gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even je ogen dichtdoen.
De cryolipolyse behandeling is populair omdat het snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode.
De resultaten voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille zijn verbluffend. Na de behandeling kan je direct jouw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

Als jouw BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling voor jou niet geschikt. Tijdens een intakegesprek dat je hebt met de specialsit worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Behandeling per zone (los te boeken) 
1e behandeling – 60 min.€ 165,-
2e behandeling – 60 min.€ 155,-
3e behandeling – 60 min.€ 150,-
Kuur (3 behandelingen) 
1 zone€ 400,-
2 zones€ 725,-
Cryolipolyse_figuurcorrectie

Geplaatst door Sonja Silva op Donderdag 25 januari 2018

Geplaatst door Sonja Silva op Donderdag 25 januari 2018