Definitief afrekenen met vetcellen!

Ultrasound_cavitatie_figuurcorrectie

Gezond alternatief voor liposuctie

Ergens willen wij allemaal wel liposuctie om ons figuur te corrigeren en vetophopingen kwijt te raken. Maar de één vindt het weg “stofzuigen” van vetten een eng idee, terwijl de ander absoluut geen operatieve ingreep wil ondergaan. En dan heb je natuurlijk de nasleep van 2 tot 6 weken met napijnen, blauwe plekken en vochtophopingen. Tot slot nog minimaal 6 weken een korset aan, en extra behandelingen lymfedrainage om de afvalstoffen en opgehoopte vocht af te voeren.

Nee, eigenlijk is liposuctie geen pretje. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gigantische bedragen die worden neergeteld om vrijwillig al die pijn en ellende aan te gaan. Sterker nog, als je liposuctie wilt ondergaan, kom je ook nog op een wachtlijst te staan!

Waarom doet men dit zichzelf aan?

Heel simpel, er goed uit zien vinden veel mensen belangrijk. En daar hebben wij dan ook veel voor over. De pijn en ellende van een liposuctie behandeling, ook wel liposculpture of liposculptuurbehandelingen genoemd, rekent definitief af met vetcellen. Ons lichaam maakt na de pubertijd geen nieuwe vetcellen meer aan. Een vetcel die wordt verwijderd, wordt dan ook niet meer vervangen door een nieuwe, en geeft dus een blijvend resultaat.

Blijf je dan slank?

Helaas, als je verkeerde dingen gaat eten of drinken of last krijgt van hormonale schommelingen kan het gewicht toenemen. De overgebleven vetcellen worden dan gelijkmatig groter, waardoor gewichtstoename plaatsvindt. Echter zal dit proportioneel plaatsvinden ten opzichte van de overgebleven vetcellen. Hierdoor blijft het bereikte contour door liposuctie behouden.

Is er een gezond alternatief?

Gelukkig wel! Sinds een aantal jaren is er een gezond en ook nog eens betaalbaar alternatief voor liposuctie. Het is niet meer nodig om pijnlijke operatieve ingrepen te ondergaan. Door middel van laagfrequente ultrasone geluidsgolven worden vetcellen op een natuurlijke manier verwijderd. Deze behandelingen worden Cavitatie of Ultrasound genoemd.

Wat is Cavitatie of Ultrasound?

Laagfrequent geluidsgolven genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en ‘hard’ vet te verminderen. De geluidsgolf maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en wordt afgevoerd via het lymfestelsel of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten zoals dieet of sport. Omdat de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan!

Ultrasound bij Body Unlimited

De apparatuur van Body Unlimited maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequent geluidsgolven. De behandeling is volledig pijnloos en na de behandeling kan je onmiddellijk de dagelijkse werkzaamheden hervatten, er is geen herstelperiode. Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon en afhankelijk van een aantal factoren. Gemiddeld zien wij bij onze klanten een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek per behandeling. Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is mede afhankelijk van het resultaat dat jij wenst te bereiken.

Gezond: Combinatie met lymfedrainage

Tijdens de Cavitatie behandeling komen de nodige afvalstoffen vrij welke door het lymfestelsel moeten worden afgevoerd. Om het lichaam een handje te helpen om deze afvalstoffen gezond en snel uit te scheiden wordt bij Body Unlimited een Ultrasound behandeling altijd gevolgd door lymfedrainage.

Introductiebehandeling

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Ultrasound (Cavitatie). Maak dan een afspraak voor een introductiebehandeling Ultrasound. Je ondergaat een volledige ultrasound behandeling, inclusief lymfedrainage. Tijdens de introductiebehandeling bespreken wij uw wensen en stellen in overleg een behandelplan samen.

Heb je vragen?

Stel hieronder jouw vragen. Wij beantwoorden ze graag!