Ervaringen Arasys

Centimeters verliezen en spieren versterken. Hier lees je wat onze klanten bereikt hebben met de Arasys behandelingen.

Beste oplossing tegen mijn chronische pijn

Dankzij de Arasys-behandelingen heb ik een betere doorbloeding in mijn been en neemt mijn spierkracht toe. Daardoor is de pijn, voor een periode, dragelijker en kan ik handelingen (zoals kleine stukjes wandelen en zelfs traplopen) langer volhouden, mede doordat mijn spieren krachtiger zijn.

Voor mij geen crashdieet meer!

Ik merk het vooral aan mijn kleding: die zit veel lekkerder en staat ook veel leuker. Ik moet nu zelfs mijn nieuwe leren broek laten innemen, maar dat heb ik er graag voor over.

Arasys, omdat ik niet kon sporten

Ik heb 10 behandelingen gehad om mijn spieren op peil te houden.

56 centimeter kwijtgeraakt dankzij Arasys

Na het 5e bezoek waren mijn buik en borstomvang beide al 6 centimeter minder. Na een kuur van 10 behandelingen zit ik nu in de top van de resultaten, want ik ben in totaal maar liefst 56 centimeter kwijtgeraakt.

Van mijn klachten af dankzij Arasys en lymfedrainage

Na 10 behandelingen met de Arasys en de LymphoMed ben ik van mijn rugpijn en van mijn zware benen af.
centimeters kwijt dankzij Arasys

Centimeters kwijt dankzij Arasys

Ik heb gekozen voor de Arasys. Het resultaat is dat ik in totaal ben ik 5 kilo lichter ben en in maar liefst 32 centimeter in totaal kwijt ben.
Strakker in vel en van rugpijn af

Strakker met Arasys

Na een kuur is mijn huid is een stuk steviger geworden en ik heb ook wat meer spieren gekregen. Een extra bonus is dat ook mijn rugpijn verdwenen is. Erg fijn!
Centimeters_verlies_figuurcorrectie

Centimeters kwijt dankzij de Ultrasound en Arasys

Mijn doel is acht kilo kwijt raken en daarvan ben ik nu, dankzij de behandeling en adviezen, al een goede drie kilo op weg.
Dian_25_kilo_afgevallen_Arasys_Lymfedrainage_ultrasound

Dian is 25 kilo afgevallen

De Arasys ervaar ik als heel fijn, ik heb meerdere kuurtjes gevolgd en bij elke kuur gingen we kijken waar we de aandacht op zouden vestigen.