PowerSlim ervaringen

Hier lees je alle ervaringen van onze PowerSlimmers. We zijn ontzettend trots op wat onze PowerSlimmers bereiken en vinden het geweldig als zij hun eigen ervaring willen delen.

Ondanks de overgang is het afvallen heel goed gegaan!

Mede door de gastvriendelijke benadering van Stephanie en haar handige adviezen met slimme tips steunt zij mij om door te zetten.
Ton de_Bruijn 28 kilo afgevallen met Powerslim

Het is het allemaal meer dan waard geweest!

Vanaf het begin ben ik al overtuigd geweest dat ik mijn doel zou gaan behalen. De hulp van mijn coach heeft daar ontzettend bij geholpen! Ze gaf me goede tips en begeleiding en vormde daarnaast een echte stok achter de deur.
PowerSlim voor en na

Schitterend in mijn kerst outfit!

De houvast aan de PowerSlim producten en 6 eetmomenten op een dag vond ik erg fijn. Mijn nieuwe voedingspatroon werd een gewoonte. Ik had geen behoefte meer aan zoetigheid en kon verleidingen goed weerstaan. Als ik het even niet meer zag zitten, hielp mijn coach mij daar weer doorheen.
Najaar_Voor_Na_PowerSlim_afvallen

Ik ga stralend het najaar in!

Dankzij de goede coaching en de lekkere producten heb ik het PowerSlim programma zeker niet als een straf ervaren! Ik voel me super nu en blijf daarnaast goed in balans. Dit komt ook mede doordat ik nog een jaar lang na-begeleiding kreeg van mijn coach.
PowerSlim_ervaring_Lieve_Verstappen_coaching

De coaching was voor mij echt een stok achter de deur

Als moeder van drie opgroeiende pubers vond ik het belangrijk dat ik het programma goed kon combineren met mijn gezin, en dat lukte. Ik kookte voor iedereen en we gingen met het hele gezin aan tafel, al at ik dan een PowerSlim product zoals de rijst en zij ‘normale’ rijst. Ik kon dus heerlijk blijven eten.
Annemieke_Rissewijk_succesverhaal_PowerSlim

Geen last van een end-of-summer blues!

Mijn coach heeft me geweldig geholpen en wist me altijd weer te motiveren. Natuurlijk hielp het ook dat de producten van PowerSlim echt lekker zijn en je veel kunt afwisselen.
Jose_de_Bruin_na_afvallen_met_PowerSlim

Het was veel gemakkelijker dan ik dacht!

Het was veel gemakkelijker dan ik dacht! Ik heb heerlijk kunnen eten en ik mocht genoeg eten. Met dank aan mijn coach, die mij altijd stimuleerde, heb ik mijn streefgewicht bereikt!
Marjolein_Sweron_na_afvallen_PowerSlim

Dankzij mijn PowerSlim coach heb ik mijn goede voornemens al behaald

Dankzij PowerSlim en het enthousiasme van mijn PowerSlim coach en mijn vriendin zit ik nu stukken lekkerder in mijn vel!
Arno_na_afvallen_Powerslim

11 weken verder en een gewicht waar ik blij van word

Mannen, diëten is geen vrouwending. Zet de stap op weg naar een gezonde en energieke toekomst!
Laura_na_afvallen_met_PowerSlim

Dankzij mijn coaches is het mij gelukt

Lichamelijk en psychisch hebben PowerSlim en mijn twee geweldige coaches ervoor gezorgd dat ik een succesverhaal heb, en ik weet zeker dat mijn succes hier niet eindigt.