Centimeters verliezen, daar waar jij het wilt!

QB_Lipo_II_Cavitatie_UltrasoundOvertollig vet en cellulite, een probleem waar veel vrouwen, maar ook mannen mee kampen. Tot grote frustratie is gezonde voeding en sport zijn vaak niet genoeg om het vet op de probleemzones zoals buik, heupen en billen voorgoed te laten verdwijnen.

Liposuctie is een oplossing, maar de risicovolle chirurgische ingreep, de (pijnlijke) bijwerkingen en de hoge kosten weerhouden de meeste mensen ervan om voor deze behandeling te kiezen. Nu is er een veilig en pijnloos alternatief: Ultrasound met de QB Lipo II!

De QB LIPO II maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze technologie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie, risico’s of bijwerkingen. Al na één behandeling met de QB Lipo II zie je het resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men centimeters in omvang, definitief kwijt.

Om het lichaam te helpen de afvalstoffen te verwijderen, combineert Body Unlimited een Ultrasound behandeling met Lymfedrainage. Dit is in de prijs inbegrepen.

Peter_centimeters_kwijt_met_ultrasoundVoordelen van Ultrasound met QB LIPO II:

v Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
v Blijvend resultaat
v Geen operaties, injecties of littekens
v Veilig en pijnloos
v Doelgerichte aanpak van probleemgebieden (heupen/billen/dijen/buik/taille/benen/armen)

Prijzen Ultrasound behandeling

Introductiebehandeling (incl. lymfedrainage)€ 165,00
Losse sessie (incl. lymfedrainage)€ 275,00
Kuur van 5 behandelingen (incl. lymfedrainage) € 1.140,00
Kuur van 10 behandelingen (incl lymfedrainage)€ 2.010,00
Kuur van 5 (incl. lymfedrainage) + 10 Arasys€ 1.455,00
Kuur van 10 (incl. lymfedrainage) + 20 Arasys€ 2.590,00
5 behandelingen BH rol (excl. lymfedrainage)€ 370,00
10 behandelingen BH rol (excl. lymfedrainage)€ 630,00
Abonnementin overleg

Ik ben super sceptisch, maar Stephanie haalt me over voor een abonnement (10+5 behandelingen) Ultrasound met Lymfedrainage.
Achteraf ben ik super blij. Ik ben 8 kilo en 36 cm kwijt op mijn buik. En het mooie is dat het niet meer bij is gekomen het afgelopen half jaar.