FormoStar_Infrarood_Body_Wrap

FormoStar Infrarood Body Wrap

FormoStar?

FormoStar_Infrarood_Body_WrapOok de zon produceert infraroodenergie die zeer gezond en heilzaam is voor mensen. Infrarood breekt watermolecules af die toxische stoffen vasthouden, die de bloedcirculatie afremmen en die de functies van de cellen blokkeren.

De diepgaande warmte van FormoStar Infrarood Body Wrap herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het resultaat is verbranding van 1200 calorieën en een verhoogde afbouw van vetten.

De FormoStar infrarood Body Wrap is goed voor je gezondheid. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie.

een slankere lijn

centimeters_verliezen_formostarDe FormoStar Infrared Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies. De resultaten zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Na elke beurt zie en voel je resultaat. Dat is een extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt.

FormoStar Infrared Body Wrap warmt de lichaamsdelen op waar het vetweefsel zich bevindt. Het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt er afgebroken en 1200 kCalorieën worden verbrand als energie. Het is dé afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemenmet blijvend resultaat. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname.

kCalorieënverbruik bij 1 uur …
 •  wandelen: 250
 •  fietsen: 375
 • zwemmen: 500
 • joggen: 500
 • FormoStar: 1200

Een klassiek dieet ontregelt het lichaam waardoor men zich snel futloos voelt. Als je de FormoStar Infrared Body Wrap combineert met een aanpassing van je eetgewoonten met bijvoorbeeld PowerSlim, dan zal het resultaat nog sneller zichtbaar zijn zonder dat je jouw vitaliteit en energie verliest. Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaal je een mooi resultaat vanaf 5 à 10 behandelingen.

De warmte stimuleert de zweetklieren en laat ons toe intens te transpireren waardoor je meer dan 1200 calorieën verliest per behandeling. Dat is waarom het systeem zo doeltreffend is.

Ik ben inmiddels 5 cm minder in omvang en voel mij energieker, gezonder en beter :-). De ondersteuning van uit Body Unlimited is hierbij erg helpend geweest, waarvoor mijn dank. Eerlijk gezegd had ik enkele jaren geleden de vooroordelen dat dergelijke behandelingen niet geschikt zouden zijn voor mannen en dat die hele “schoonheidsindustrie” doorspekt zou zijn van arrogantie. Bij Body Unlimited merk ik echter geen enkele vorm van arrogantie. Ik voel me daar welkom, kon alle vragen stelde die ik wilde en vond de medewerkster erg sociaal en vaardig. Haar service is erg persoonlijk en vriendelijk. Daarnaast merk ik dat de effecten van de Infrarood Wrap goed zijn. Wat wil een mens nog meer?

fit en gezond

De diepgaande warmte van FormoStar Infrared Body Wrap bevordert de bloeddoorstroming, verwijdert blokkeringen in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling zal je je fitter voelen.

De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie :

 • Betere bloeddoorstroming
 • Een fit gevoel
 • Activeert je metabolisme
 • Verlicht pijn
 • Revitaliseert huid- en spierweefsel
 • Soepele spieren en gewrichten
 • Jeugdige energie
 • Mooiere huid

zuiveren en ontgiften

De toestand van je lichaam binnenin bepaalt de uitstraling van je uiterlijk. Hoe zuiverder je lichaam is, hoe beter alles blijft functioneren, hoe beter je darmen werken, hoe minder cellulitis je krijgt, hoe fitter je je voelt waardoor je automatisch meer beweegt, hoe soepeler je spieren en gewrichten blijven, hoe minder vlug je aankomt, hoe mooier je huid is, hoe beter je immuunsysteem werkt, hoe minder vaak je ziek wordt, hoe lichter je jezelf voelt en hoe lichter je door het leven gaat …

Je lichaam zuiveren doe je best tenminste tweemaal per jaar. Na inname van medicatie is het zelfs aangewezen om een extra zuiveringskuur te ondergaan.
De infraroodstralen van FormoStar dringen tot 2x dieper door in het huidweefsel, het spierweefsel en de spieren waardoor niet alleen toxische stoffen en cellulitis die gevangen zitten in zakjes onder de huid maar ook ligamenten, gewrichten en harde spieren ontzuurd worden.

pijnbestrijding

Rugpijn_pijnbestrijdingFormoStar is zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteemHet is doeltreffender dan andere warmtebehandelingen omdat infrarood van FormoStar 2x dieper doordringt in huidweefsel, spierweefsel en spieren waardoor spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden.

Zo help je het leven comfortabel te maken en kan je opnieuw genieten van elke dag. Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt FormoStar een weldoende oplossing voor en verlichting van:

 • chronische pijnen
 • reuma
 • artritis
 • vermoeidheidssyndroom
 • menstruatiepijnen
 • fibromyalgie
 • spierproblemen

Prijzen FormoStar behandelingen

Introductiebehandeling€ 42,00
Losse behandeling€ 75,00
Kuur van 5 behandelingen€ 299,00
Kuur van 10 behandelingen€ 530,00
Abonnementin overleg