FormoStar_Infrarood_Body_Wrap

Ontspannen calorieën verbranden en centimeters verliezen!

FormoStar_afvallen_figuurcorrectie_pijnbestrijdingDe FormoStar Infrarood Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeter-verlies. De infraroodwrap warmt het lichaam op, het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt afgebroken en 1200 kCal worden verbrand als energie. Het is de methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen.

De diepgaande warmte van de FormoStar bevordert de bloeddoorstroming, verwijdert blokkades in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler.

Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt de Infraroodwrap een weldoende oplossing voor en verlichting van: chronische pijnen, reuma, artritis, vermoeidheidssyndroom, menstruatiepijnen, fibromyalgie, spierproblemen.

Prijzen FormoStar behandelingen

Introductiebehandeling€ 42,00
Losse behandeling€ 75,00
Kuur van 5 behandelingen€ 299,00
Kuur van 10 behandelingen€ 530,00
Abonnementin overleg

Ik ben inmiddels 5 cm minder in omvang en voel mij energieker, gezonder en beter :-). De ondersteuning van uit Body Unlimited is hierbij erg helpend geweest, waarvoor mijn dank. Eerlijk gezegd had ik enkele jaren geleden de vooroordelen dat dergelijke behandelingen niet geschikt zouden zijn voor mannen en dat die hele “schoonheidsindustrie” doorspekt zou zijn van arrogantie. Bij Body Unlimited merk ik echter geen enkele vorm van arrogantie. Ik voel me daar welkom, kon alle vragen stelde die ik wilde en vond de medewerkster erg sociaal en vaardig. Haar service is erg persoonlijk en vriendelijk. Daarnaast merk ik dat de effecten van de Infrarood Wrap goed zijn. Wat wil een mens nog meer?