producten_allesGreensweet-Stevia zoetstof is gemaakt van de natuurlijke zoetstof afkomstig van de Stevia plant, genaamd Stevia Rebaudiana Bertoni, een kruid afkomstig uit Zuid- en Centraal Amerika. Tegenwoordig wordt de plant voornamelijk gekweekt in Paraguay, Brazilie en China.

De natuurlijke zoetmiddelen van Greensweet-Stevia zijn het alternatief voor suiker aangezien deze geen calorieen bevatten, geen effect hebben op de bloedsuikerspiegel en ook geen koolhydraten bevatten.

Greensweet-Stevia helpt bij het verantwoordelijk afvallen. Door het toevoegen van een vleugje Greensweet-Stevia aan levensmiddelen en dranken, kan jij genieten van je yoghurt, thee, en andere levensmiddelen zonder afbreuk te doen aan jouw gewichtsverlies of het toevoegen van ongewenste chemische stoffen aan voeding en dranken. Greensweet-Stevia is uitstekend te combineren met het Power Slim afslankprogramma.

Er zijn momenteel 18 smaken in het assortiment vloeibare producten, namelijk Aardbei, Amandel, Ananas, Appel, Blauwe Bes, Chocolade, Citroen, Druif, Framboos, Kaneel, Karamel, Kers, Kokos, Mint, Naturel, Perzik, Sinaasappel, Vanille. Een flesje van 50 ml (1000 druppels) kost euro 9,95.

Daarnaast bestaat het assortiment uit

Greensweet Vloeibare Stevia 30 ml. € 6,95
Greensweet Stevia Sweet intense 50 gr.€ 12,95
Greensweet Stevia Suiker Sweet 125 gr. € 5,95
Greensweet Stevia Suiker x-tra Sweet (125 gr) € 7,95
Greensweet Icing 400 gram€ 9,95
Greensweet Erythritol 400 gram € 8,49

Een combinatie van twee of drie smaken geeft verrassende variaties in zuivelproducten. Iedereen kan zo zijn of haar favoriete smaak samenstellen.

Vloeibare Greensweet-Stevia kan gebruikt worden als een vervanger van suiker en kunstmatige zoetstoffen in onder andere shakes en smoothies, desserts, jam, gebak en koekjes, koffie en thee, melk en water!

Enkele druppels vloeibare Greensweet-Stevia aardbei, framboos, druif of citroen maakt van jouw glas water een heerlijke limonade! Zonder suiker, calorieen, problemen met je bloedsuikerspiegel of tandbederf. Ook geweldig voor kinderen!

Met de vloeibare Greensweet-stevia choco maak je door enkele druppels aan melk toe te voegen een heerlijke chocomel zonder calorieen. Verantwoord genieten dus.