Collageen_lichttherapie_jongere_stralende_huid

Collageen Lichttherapie voor huidverstrakking en tegen huidveroudering

Onze huid is ons visitekaartje. En we willen allemaal dat onze huid er zo goed mogelijk uit blijft zien. Body Unlimited heeft met Collageen Lichttherapie een revolutionaire behandelingen voor huid verbetering.

Collageen Lichttherapie

Body Unlimited heeft met Collageen Lichttherapie een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan en jouw huid te verbeteren.

Try_me_collageen_body_unlimitedDe collageenbank lijkt op een gewone zonnebank, maar is dat zeker niet. Dankzij de collageenlampen wordt de aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze gestimuleerd. Je ervaart dat je huid strakker wordt en de rimpels verminderen. Dit zie je vooral rond de ogen, voorhoofd, hals en het gebied van het decolleté.

Naast dit effect is de collageen lichttherapie ook erg goed voor het verminderen van acne en grove poriën. Het verhoogt de doorlaatbaarheid en de zuurstofopname van de huid. Hierdoor zijn de cosmetische producten, die vervolgens op de huid worden aangebracht, extra effectief.

De huid ziet er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, porien krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

Kom gratis proberen

Je bent welkom om eenmalig te proberen met onze TRY Me Free kaart!

Prijzen Collageen Lichttherapie

Losse behandeling€ 18,00
10 ritten kaart€ 142,00
20 ritten kaart€ 257,00
30 ritten kaart€ 345,00
Abonnementin overleg
Eczeem_Collageen_Lichttherapie

Na de eerste sessies lichttherapie werd mijn eczeem wat heftiger, rood van kleur. Soms had ik jeuk, ‘s nachts maar ook overdag. Ondanks de roodheid en jeuk slonk bij mij het eczeem gebied beetje bij beetje. En na 10 sessies was het zichtbaar minder. Ook de huid onder mijn ogen voelde trekkerig aan. Dat heeft wat langer geduurd voordat dat weg was. Nu, na 30 sessies is mijn huid op de onderarmen weer glad.