Centimeters_verliezen_figuurcorrectie

Wil jij een maatje minder?

Om af te slanken biedt Body Unlimited verschillende behandelingen aan. Echter niet elke behandeling is voor iedereen geschikt of nodig. Afhankelijk van jouw persoonlijke lichaamsopbouw, levensstijl en medische conditie wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld om jou te helpen afslanken. Motiverende begeleiding van een afslankcoach helpt het gewenste resultaat te bereiken maar vooral te behouden.

Intakegesprek en introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling.  Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de te nemen behandeling en krijg je de volledige behandeling, zodat jij eerst kan ervaren hoe de behandeling voelt en wat het voor jou kan doen.

Verder adviseren wij je ook graag tijdens een gratis vrijblijvende intake gesprek. Tijdens het intakegesprek vul je ook het anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. Aan het eind van het gesprek kunnen we een introductiebehandeling inplannen voor de jou gekozen behandeling(en).

De behandelingen die ingezet kunnen om centimeters te verliezen zijn:

Arasys_centimeter_verlies

Arasys voor centimeterverlies

Een behandeling duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan 2-3 uur actief sporten. Verlies ongeveer een kledingmaat met een kuur van 10 behandelingen!

Ultrasound_met_QB_LIPO_II

Figuurcorrectie met Ultrasound

Het alternatief voor liposuctie!
Geen operaties, veilig, pijnloos en betaalbaar! Afslanken met direct resultaat, daar waar jij het wilt!

FormoStar Infrarood Body Wrap

Centimeters verliezen, je fitter voelen, pijn verlichten en de huid zuiveren terwijl je je immuunsysteem verbetert, waar wacht je dan nog op?

Cryolipolyse_centimeters_verliezen

Vet bevriezen met cryolipolyse

De specialist van Perfect Age Beauty Center, komt naar de studio om de Cryolipolyse uit te voeren. Cryolipolyse is een nieuwe beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van kou.

Afslanken_Afvallen_en_Figuurcorrectie_intro_pakket

Het afslank introductiepakket

Wil jij voordelig kennismaken met onze behandelingen? Met dit uitgebreide introductiepakket laten wij in 3 dagen jou ervaren wat onze behandelingen voor jou kunnen doen.

Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited

Pakketten voor centimeter verlies

Onze behandelingen zijn uitstekend alleen te gebruiken, maar in combinatie versterken zij elkaar. Daarom hebben wij voor jou een mooie pakketten samengesteld om jou een optimaal resultaat te geven!