Onze huid is ons visitekaartje. En we willen allemaal dat onze huid er zo goed mogelijk uit blijft zien. Body Unlimited heeft hiervoor een aantal revolutionaire behandelingen en producten in het assortiment.

Collageen Lichttherapie

Body Unlimited heeft met Collageen Lichttherapie een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan.

De collageenbank lijkt op een gewone zonnebank, maar is dat zeker niet. Dankzij de collageenlampen wordt de aanmaak van huidcollageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze gestimuleerd. Je ervaart dat je huid strakker wordt en de rimpels verminderen. Dit zie je vooral rond de ogen, voorhoofd, hals en het gebied van het decolleté.

Naast dit effect is de collageen lichttherapie ook erg goed voor het verminderen van acne en grove poriën. Het verhoogt de doorlaatbaarheid en de zuurstofopname van de huid. Hierdoor zijn de cosmetische producten, die vervolgens op de huid worden aangebracht, extra effectief.

Anders dan de enge botox behandelingen kan je nu relaxed op de collageenbank liggen en kan  je gedurende de behandeling heerlijk genieten. De behandeling duurt 20 minuten per keer en kan het beste in de startfase 3 maal per week plaats te vinden. Afhankelijk van de gesteldheid van je huid is na gemiddeld 10-15 behandelingen veelal de eerste verbeteringen zichtbaar.

De huid ziet er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, porien krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

Kom gratis proberen

Je bent welkom om eenmalig te proberen, bel voor een afspraak.

Losse behandeling€ 15,00
10 ritten kaart€ 130,00
20 ritten kaart€ 235,00
30 ritten kaart€ 310,00
Abonnementin overleg

 

LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum

6 weken serum2Het LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum is het eerste anti-aging product dat het lichaamseigen processen gebruikt om de huid te vernieuwen, te herstellen en te verjongen. De technologie, waar patent op is aangevraagd, zorgt ervoor dat de belangrijkste groeifactoren die natuurlijk voorkomen in de huid bezorgd worden op de juiste plaats. [Lees meer]

Instantly Ageless

Wil jij af van die fijne lijntjes op het voorhoofd, rimpels in het gezicht, poriën en een zwelling onder de ogen? Dan is  Instantly Ageless het product voor jou!

Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpel microcrème die snel en effectief werkt bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Het revolutionaire ingrediënt Argireline werkt als een Botox. Instantly Ageless herstelt de huid en minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en poriën en egaliseert de huid. [Lees meer]

Luminesce™ Essential Body Renewal

Luminesce™ Essential Body Renewal is samengesteld onder leiding van de wereldvermaarde dermatoloog Dr. Nathan Newman. Het bevat de optimale ingrediënten om je een jeugdige stralende huid te laten behouden. De luxueuze, lichtgewicht formule bevat krachtige antioxidanten die je huid beschermen tegen schade door vrije radicalen. Daarnaast bevat het meer dan 200 belangrijke menselijke groeifactoren die je lichaam helpen de natuurlijke processen van vernieuwing te onderhouden. [Lees meer]