Elke vrouw houdt rondom of tijdens de menstruatie periode vocht vast, maar houd je daarbuiten ook vocht vast dan kan dit wijzen op blokkades in het lymfesysteem. Vaak zie je dat als je vocht vasthoudt, het ook lastiger is om af te vallen of dat je uitzonderlijk snel aankomt.

Lymfedrainage (LymphoMed)

De LymphoMed blijkt het antwoord te zijn voor veel mensen die vocht vasthouden, moeizaam afvallen of uitzonderlijk snel aankomen. Blokkades in het lymfestelsel veroorzaken namelijk een slechte verbranding, wat betekent dat er meer vet wordt opgeslagen en afvallen moeilijker gaat.

Het lymfestelsel is verantwoordelijk voor veel lichaams-processen waaronder het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam. Als deze afvalstoffen niet goed afgevoerd kunnen worden kan dit leiden tot verschillende klachten waaronder vocht vasthouden (Oedeem). Met de lymfedrainage behandeling is het mogelijk het lymfestelsel door te meten en eventuele blokkades op te lossen.

Ook voor een scala aan andere klachten biedt Lymfedrainage uitkomst zoals aanhoudende vermoeidheid, spataderen, hoofdpijn, onrustige benen en andere chronische pijnen kunnen voortkomen uit een slecht werkend lymfesysteem.

Introductiebehandeling€ 25,00
Losse behandelinge€ 50,00
Kuur van 10 behandelingen€ 450,00
Kuur van 20 behandelingen€ 850,00
Abonnementin overleg