Permanente make-up

Altijd mooi opgemaakt, geen angst voor doorlopen eyeliners bij het zwemmen en wenkbrauwen altijd in model.

Herken je dit?

“Mijn wenkbrauwen zijn zo licht, en het lukt me niet om ze mooi donkerder te krijgen”

“Die eyeliner elke morgen zetten…ik ben er niet echt goed in.”

“Zo fijn, heb je eindelijk een nette lijn om je ogen, is het na een paar uur ook op de rest van mijn ooglid te vinden.”

“Ik heb bijna geen wenkbrauwen meer en ik krijg ze nooit echt mooi ingetekend.”

“Zwemmen vind ik lastig, want dan krijg ik zo’n kaal gezicht doordat mijn wenkbrauwen verdwijnen”

Gelukkig kan permanente make-up zorgen voor altijd mooi en verzorgde wenkbrauwen en eyeliner!

Mary_PMU

Mary Koppe

Mary is in 2003 met succes gestart met haar eigen schoonheidssalon. In 2014 is zij ook gestart met het zetten van permanente make-up. Haar focus ligt op wenkbrauwen en eyeliner. Hier heeft ze ook regelmatig trainingen om zo haar kennis en kunde up-to-date te houden.

Mary heeft onder andere trainingen gevolgd bij:

  • Esther Lemmens
  • Tina Heze
  • Mirella Bisschops
  • Andrea Toth

Mary werkt Amerikaanse producten omdat deze de beste kwaliteit geven. Ze verkleuren niet, het vervaagt na verloop van tijd, zoals het hoort te doen.

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Stephanie. In 2010 ben ik met Body Unlimited Zaandam gestart omdat ik graag mensen wilde helpen met zich lekkerder in hun vel te laten zitten. Aangezien ik zelf een gewichtsprobleem heb wilde ik, naast mezelf, ook andere mensen helpen zich weer lekkerder in hun vel te laten zitten. Mezelf helpen, bleek iets lastiger, maar gelukkig heb ik al veel mensen met succes met onze behandeling kunnen helpen.

Doordat ik zelf heb ervaren wat de behandelingen voor het lichaam kan doen, kan ik jou daarin als geen ander adviseren en begeleiden. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

Prijslijst

Wenkbrauwen

Het mooi maken van je wenkbrauwen kan een tijdrovende bezigheid zijn. Niet elke vrouw heeft van nature mooie gevormde dikke wenkbrauwen. Het is tijdrovend om de tint en vorm van wenkbrauwen optimaal te houden. Permanente make-up is een goed alternatief voor dergelijke dagelijkse, tijdrovende procedures voor het verzorgen van wenkbrauwen.

Eyeliner

Een eyeliner laat je ogen helder en expressief eruit zien. Toch is het vaak lastig om een mooie eyeliner te zetten en als je gaat sporten of zwemmen, blijft er vaak niets van over. Dankzij permanente make-up krijg je een mooie blijvende eyeliner. Je kan kiezen voor een eyeliner boven of onder of eentje boven en onder.

Veelgestelde vragen

Permanente make-up (PMU) is de ideale manier om wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect bijgewerkt te hebben. Bijkleuren met een potlood is niet meer nodig. Gedurende een periode van 1-3 jaar (na de eerste behandeling), zijn je wenkbrauwen of eyeliner verzorgd en elegant, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand.

Permanente make-up wordt ook wel semi Permanente make-up genoemd. Het is namelijk niet 100% blijven. De huid vervaagt de pigmenten geleidelijk en dan is een opfrisbehandeling is raadzaam.

Het grote verschil tussen tatoeages en Permanente Make UP is dat ze bij de tatoeage de inkt diep in de huid aanbrengen(permanent). Bij Pemanente Make UP worden pigmenten oppervlakkig de huid ingebracht. In de loop van de jaren zal de pigment vervagen door de huid zelf en door de zon. Omdat de pigmenten oppervlakkig worden aangebracht in de huid blijft de kleur natuurlijk en mooier. Door de vervaging in de huid is het mogelijk om later de vorm of kleur aan te passen, we veranderen van smaak, en we worden ouder.

Het pigment wordt aangebracht door middel van een pigmenteermachine. In het handstuk wordt een naaldmodule aangebracht. De machine zorgt ervoor dat deze fijne naaldjes zeer snel op en neer gaan. Door druk uit te voeren op de huid zal er oppervlakkig pigment worden aangebracht.  De naaldmodule zit in een steriele omgeving en wordt dan ook per behandeling een nieuwe naaldmodule gebruikt.  Deze naaldmodule wordt dan ook in een speciale naaldcontainer veilig weggegooid.

Er zijn altijd 2 behandelingen nodig. Na de eerste behandeling wordt er gelijk een vervolgbehandeling na 5 tot 6 weken gepland (dit is in de prijs inbegrepen).
De vervolgbehandeling dient wel binnen 8 weken plaats te vinden.

Er worden kleine wondjes gemaakt. Het kan iets gevoelig zijn, maar over het algemeen valt de pijn erg mee.
De meeste klanten die de deur uit gaan zeggen: “ik zag er best tegenop, maar de behandeling viel me reuze mee”!

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen. Kortom, permanente make-up is geschikt voor een brede doelgroep.

Nee, als specialiste brengt Mary advies uit en vertelt ze jou over de diverse kleuren en hun uitwerking op verschillende soorten huidtypen.

Absoluut. Permanente Make-up is niet bedoeld als dag/avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. Je kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit of tijdens het ochtendritueel.

Permanente make-up bij wenkbrauwen blijft gemiddeld een jaar tot 2 jaar mooi. Opfrissen is dan aan te raden om de kleur en vorm aan te houden. Als u er niks meer aan doet zal de permanente make-up na zo’n vijf jaar geheel verdwenen zijn. Daarentegen zal eyeliner langer mooi blijven.

Wij reserveren voor elke behandeling 1,5 uur.

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 4 tot 8 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Als je het mooi wilt houden is het advies om binnen anderhalf jaar jouw permanente make-up te laten opfrissen. Als je langer wacht kan het zijn dat je twee behandelingen moet onder gaan, en dat zal extra kosten met zich mee brengen.

Klopt als een bus…maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat je zelf in de spiegel kijkt, je wenkbrauwen vorm geeft en je eyeliner haarscherp aanbrengt? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om je snel bij te werken als je uit de zee of het zwembad stapt? I think you get the point: het gaat niet alleen om het lijntje of de contour, het gaat om het totale gemak dat je elke dag opnieuw ervaart.

Het is niet mogelijk voor mensen onder de 18 jaar, of je moet schriftelijk toestemming van ouders/verzorgers hebben.

Twee dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen.

Ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad, make-up zijn verboden, voor een periode van +/- 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is).

Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).

Gebruik je vloeibare eyeliner, stop dan met gebruik hiervan 3 weken voor de behandeling.

BODY UNLIMITED ZAANDAM

Paltrokstraat 16
1508 EK Zaandam

Telefoon: 075 – 750 3296

Mobiel: 06 – 1508 6764

Behandeltijden

Maandag 10:00 – 21:00 uur
Dinsdag 10:00 – 21:00 uur
Woensdag 10:00 – 21:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken op afspraak

BODY UNLIMITED ZAANDAM

Paltrokstraat 16
1508 EK Zaandam

Telefoon: 075 – 750 3296

Mobiel: 06 – 1508 6764

Behandeltijden

Maandag 10:00 – 21:00 uur
Dinsdag 10:00 – 21:00 uur
Woensdag 10:00 – 21:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken op afspraak