Wil jij centimeters verliezen en je spieren versterken?

Nu is er een veilig en snelle oplossing: Arasys

Herken je dit?

“Ik wil wat centimeters verliezen en eventueel ook een paar kilo kwijt, maar ik heb gewoon geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan”

“Sporten lukt gewoon niet meer door rugklachten, maar ja, ik wil nog wel mijn spieren trainen. Wat kan daar bij helpen?”

“Ik ben aan het afvallen en ik wil mijn spieren versterken, maar echt sporten schiet erbij in.”

“Mijn lichaam is een beetje slap geworden en het zou wat hulp kunnen gebruiken”

“Ik heb zo’n last van mijn rug en de dokter zegt dat ik mijn spieren moet versterken, maar sporten lukt gewoon niet”

“Ja, ik wil centimeters verliezen en een strakkere buik, dijen, heup, billen, taille.”

MET DE ARASYS BEHANDELINGEN KAN JE CENTIMETERS VERLIEZEN EN SPIEREN VERSTERKEN

Wat is Arasys?

De Arasys is ontwikkeld door een Brits medisch wetenschapper. Hij heeft met zijn team ook aan de wieg gestaan van de huidige pacemaker. Hij ontwikkelde de Arasys eind jaren ’80 voor de behandeling van MS-patiënten (Multiple Sclerose) om hun spieren te versterken.
Hij kwam er echter achter, dat niet alleen het beoogde resultaat met de spieren werd bereikt -een betere doorbloeding en versteviging van de spieren- maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken.

De werking van de Arasys is uniek en is niet te vergelijken met andere afslankmethodes. Faradische (pulserende) golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Een behandeling duurt slechts 17 minuten (23 voor mannen) en staat, voor de spieren, gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeen-spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren met de opgeslagen energie, in de vorm van vet en het verliezen van centimeters.

De introductiebehandeling

Tijdens de introductiebehandeling vul je een anamneseformulier in. Aan de hand van dit anamneseformulier bespreken we jouw wensen en behoeften. Vervolgens krijg je een uitleg hoe de Arasys in zijn werking gaat en vervolgens zal je het zelf gaan ervaren. De introductiebehandeling duurt ongeveer 1 uur en is geheel vrijblijvend. Na de behandeling bepaal jij of je verder wilt gaan of niet.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen. Tijdens ons telefoongesprek vertellen wij jou wat dit inhoudt en waar je rekening mee moet houden.

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Stephanie. In 2010 ben ik met Body Unlimited Zaandam gestart omdat ik graag mensen wilde helpen met zich lekkerder in hun vel te laten zitten. Aangezien ik zelf een gewichtsprobleem heb wilde ik, naast mezelf, ook andere mensen helpen zich weer lekkerder in hun vel te laten zitten. Mezelf helpen, bleek iets lastiger, maar gelukkig heb ik al veel mensen met succes met onze behandeling kunnen helpen.

Doordat ik zelf heb ervaren wat de behandelingen voor het lichaam kan doen, kan ik jou daarin als geen ander adviseren en begeleiden. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

Arasys_centimeter_verlies

Hoe zou jij het vinden als:

  1. Je ondanks tijdgebrek, jij wel jouw spieren kan versterken
  2. Die ene broek weer echt lekker zit
  3. Je een maatje kwijt raakt in slechts 17 minuten per behandeling
  4. Je rugklachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen!

Welke programma's zijn er met de arasys?

Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging ) door het lichaam verwijderd. De Arasys helpt bij afvallen, het verbeteren van jouw huid en zorgt ervoor dat jouw lichaam weer in evenwicht komt. Met de Arasys kunnen we ook klanten
behandelen met een medische beperking wanneer ze niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.

Spierversterking

De Arasys kan zowel door mannen en door vrouwen als door getrainde sportmensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging. Ook voor mensen met een extreem overgewicht (>25 kg) biedt de Arasys in combinatie met PowerSlim een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

Huidverstrakking

Naast afslanken en spierversterking, zorgt de Arasys ook voor huidverstrakking. Tijdens het afvallen, kan de huid slapper worden en meer gaan hangen. Deze behandeling duurt in totaal 20 minuten en zorgt voor een verstrakking van de huid. We hebben in de loop van de jaren ervaren dat de combinatie huidverstrakking met de Arasys gevolgd door Collageen Lichttherapie, een nog mooier resultaat geeft.

Strakker in vel en van rugpijn af

“Hoi, ik ben Nina. Ik weeg 48 kilo en ben in het afgelopen jaar door omstandigheden extreem afgevallen waardoor mijn huid ook slapper werd. Ik ben naar Body Unlimited gegaan om te kijken of zij mij konden helpen met deze verslapte huid. Na de intake en de introductie heb ik gekozen voor een kuur Arasys.

Na een kuur is mijn huid is een stuk steviger geworden en ik heb ook wat meer spieren gekregen. Een extra bonus is dat ook mijn rugpijn verdwenen is. Erg fijn!

De Arasys is dus niet alleen om af te vallen en ik raad het iedereen aan. De behandelingen doen geen pijn. Ik vond het eigenlijk wel een relaxte behandeling. De mensen van Body Unlimited zijn leuke mensen en dankzij hen voelde ik me op mijn gemak.”

Prijslijst

Losse behandelingen

BODY UNLIMITED ZAANDAM

Paltrokstraat 16
1508 EK Zaandam

Telefoon: 075 – 750 3296

Mobiel: 06 – 1508 6764

Behandeltijden
Maandag 09:00 – 22:00 uur
Dinsdag 09:00 – 22:00 uur
Woensdag 09:00 – 22:00 uur
Donderdag 09:00 – 22:00 uur
Vrijdag 09:00 – 22:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken op afspraak