Lymfedrainage

Wil jij weten of jij lymfeblokkades hebt en of de LymphoMed jou van jouw klachten af kan helpen?

BOEK DEZE INTRODUCTIEBEHANDELING NU VOOR €40,- IN PLAATS VAN €65,-!

Herken je dit?

“Ik heb last van zware benen en houd veel vocht vast!”

“Het lukt me niet om af te vallen, welk programma ik ook volg.”

“Ik heb last van onrustige benen, kan daardoor zo slecht slapen.”

“Als ik sokken aan heb gehad, zie je nog heel lang de afdruk zitten, zou ik vocht vasthouden?”

“Ik heb lipoedeem en mij is verteld dat ik er niets tegen kan doen.”

“Als ik vergelijk met anderen, val ik heel langzaam af.”

WIST JIJ DAT HET LYMFESYSTEEM ÉÉN VAN DE BELANGRIJKSTE AFVALVERWERKERS VAN JOUW LICHAAM IS?

Het lymfestelsel

De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het afvoeren van afval- en gifstoffen. Alle stoffen die in ons lichaam komen (bijvoorbeeld via de voeding) kunnen stoffen bevatten die ons lichaam niet nodig heeft of zelfs giftig voor ons lichaam zijn. Daarnaast maakt het lichaam zelf ook afvalstoffen aan zoals bijvoorbeeld hormonen. Ook is het lichaam continue aan het vernieuwen, waarbij de “oude” cellen niet meer nodig zijn, en afgevoerd worden. Al deze afvalstoffen worden voor het grootste deel via het lymfestelsel uitgescheiden.

Het hart pompt het bloed door de bloedvaten. In tegenstelling tot de bloedvaten heeft het lymfestelsel geen eigen pomp. Het lymfevocht wordt voortbewogen door de samentrekking van spieren waardoor de vaten worden samengedrukt. Door verschillende oorzaken kunnen er blokkades in het stelsel ontstaan, waardoor er meer afvalstoffen in het lichaam blijven en er vochtophopingen kunnen ontstaan. Een van de oorzaken is een verminderde activiteit waardoor het vocht minder goed wordt rondgepompt en stoffen in het vocht de kans krijgen aan elkaar te klonteren en de lymfevaten te blokkeren.

Ons lichaam krijgt in onze moderne, stressvolle samenleving meer afvalstoffen binnen dan vroeger. Dit komt door de toegenomen hoeveelheid stress waar we mee te maken hebben en een dieet met meer ‘fast food’ en minder natuurlijke voeding, maar ook door de hogere uitstoot aan uitlaatgassen die wij elke dag weer inademen. Daarnaast bewegen wij minder waardoor het lymfestelsel minder gestimuleerd wordt en dus ook minder goed gaat functioneren. Het gevolg is dat afvalstoffen langer in het lichaam blijven en daardoor verschillende klachten kunnen veroorzaken.

In Duitsland wordt in klinieken en kuuroorden al jaren gebruik gemaakt van de medisch ontwikkelde Lymphomed. Een apparaat dat niet alleen een lymfedrainage uitvoert om het lymfestelsel als het ware schoon te spoelen, maar ook de kwaliteit van het lymfestelsel kan meten en verbeteren. Sinds 2010 werkt Body Unlimited met de Lymphomed, met goed resultaat en vele tevreden klanten tot gevolg.

Wilma - zware benen

Al jaren heb/had ik last van zware tot zeer pijnlijke (onder)benen, mede door mijn spataderen. Vooral ‘s nachts waren de klachten soms onhoudbaar.
Dan maar weer uit bed gaan, stukje lopen en weer proberen de slaap te herpakken.

Tot ik de tip kreeg van de lymfedrainage behandeling met de LymphoMed.
Na een introductiebehandeling, bleek ik inderdaad de nodige blokkades te hebben. Na zo’n 10 behandelingen ben ik klachtenvrij.

De behandeling

Met de Lymphomed kan niet alleen lymfedrainage worden uitgevoerd, maar ook eventuele blokkades in het lymfestelsel worden gemeten en opgeheven. Bij een meting wordt de kwaliteit van het lymfestelsel in kaart gebracht. Als blijkt dat het lymfestelsel niet optimaal functioneert, kan de Lymphomed helpen om de werking te optimaliseren en klachten te verminderen tot zelfs laten verdwijnen. Wil je weten of behandeling met de Lymphomed wat voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake met meting en proefbehandeling.

Marjon Voskuil - Vocht verliezen

De LymphoMed gaf bij de eerste keer een aantal bokkades aan. Na vijftien keer waren al mijn blokkades opgeheven. De vochtblaasjes onder mijn ogen zijn nu zichtbaar minder maar niet helemaal verdwenen. In mijn enkels waar altijd de afdrukken van mijn sokken stonden zijn nu de afdrukken van mijn sokken vrij rap verdwenen.

Doordat nu de afvalstoffen beter afgevoerd worden voel ik me een stuk energieker. Dit is op zich een hele prettige bijkomstigheid.

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Stephanie. In 2010 ben ik met Body Unlimited Zaandam gestart omdat ik graag mensen wilde helpen met zich lekkerder in hun vel te laten zitten. Aangezien ik zelf een gewichtsprobleem heb wilde ik, naast mezelf, ook andere mensen helpen zich weer lekkerder in hun vel te laten zitten. Mezelf helpen, bleek iets lastiger, maar gelukkig heb ik al veel mensen met succes met onze behandeling kunnen helpen.

Doordat ik zelf heb ervaren wat de behandelingen voor het lichaam kan doen, kan ik jou daarin als geen ander adviseren en begeleiden. Ik ben er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

BODY UNLIMITED ZAANDAM

Paltrokstraat 16
1508 EK Zaandam

Telefoon: 075 – 750 3296

Mobiel: 06 – 1508 6764

Behandeltijden
Maandag 09:00 – 22:00 uur
Dinsdag 09:00 – 22:00 uur
Woensdag 09:00 – 22:00 uur
Donderdag 09:00 – 22:00 uur
Vrijdag 09:00 – 22:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij werken op afspraak