Gezocht 15 personen die van hun (pijn) klachten af willen, centimeters willen verliezen en hun spieren willen versterken!

LET OP: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

HERKEN JE DIT?

“Ik wil wat centimeters verliezen en eventueel ook een paar kilo kwijt, maar ik heb gewoon geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan”

“Sporten lukt gewoon niet meer door rugklachten, maar ja, ik wil nog wel mijn spieren trainen. Wat kan daar bij helpen?”

“Ik ben aan het afvallen en ik wil mijn spieren versterken, maar echt sporten schiet erbij in.”

“Mijn lichaam is een beetje slap geworden en het zou wat hulp kunnen gebruiken”

“Ik heb zo’n last van mijn rug en de dokter zegt dat ik mijn spieren moet versterken, maar sporten lukt gewoon niet”

“Ja, ik wil centimeters verliezen en een strakkere buik, dijen, heup, billen, taille.”

Ben jij klaar om achter het geheim te komen hoe je blijvend klachtenvrij blijft zonder extra medicatie?

👇

LET OP: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Stephanie – Body Unlimited

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over de behandeling, de achtergrond en de werking van de Arasys. Daarna ga jij zelf  de behandeling ervaren  De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan dan kom je 2 tot 3 keer per week voor een behandeling.

Sara

Omdat ik last had van pijn aan mijn rug en uitstaling aan mijn been door een hernia, kwam ik bij Body Unlimited terecht. Al na een paar behandelingen merkte ik dat ik al minder pijn had. Na een kuur van 10 behandelingen was ik van de pijn af. Ik hoefde niet meer naar de pijn poli. Ik blijf mijn lichaam trainen met de Arasys en heb een abonnement genomen. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen en dat ik zonder pijn kan leven!

Rene

Eigenlijk heeft mijn vriendin Arasys ontdekt. Zij wilde me vergezellen naar Guadeloupe, waar je natuurlijk luchtig gekleed wil gaan. Om te werken aan wat gewichts- en centimeterverlies klopte ze aan bij Body Unlimited voor een Arasys-behandeling. Daar hoorde ze van Stephanie dat het Arasys-apparaat in eerste instantie is ontwikkeld voor patiënten met MS, met als bijverschijnsel de afname in gewicht en centimeters. Met deze goede tip vroeg ik al heel snel een intakegesprek en proefbehandeling aan en de resultaten zijn inmiddels indrukwekkend.

Marileen

Na al jarenlang flink last van mijn rug te hebben gehad waarbij het steeds beroerder ging en al diverse behandelingen geprobeerd te hebben (diverse fysio’s, sporten om het sterker te maken, artsen bezocht etc) de combinatie Formostar en Arasys geprobeerd. Eerst van beide een kuur á 10 behandelingen, nu ga ik regelmatig voor “onderhoud” om het bij te houden. Arasys een keer in de 2-3 weken, Formostar af en toe. Mijn rug voelt écht beter, sterker en veel minder stijf, het is niet weg maar dat verwachtte ik ook niet. Ik voel me met name minder beperkt en heb minder pijn na de behandelingen. Erg blij met het resultaat, ook erg prettig geholpen door Stephanie.

  • 13 jaar
    expert

  • 1.500+
    tevreden klanten

  • + 47.000
    verloren kilo’s