LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum

6 weken serum2Het LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum is het eerste anti-aging product dat het lichaamseigen processen gebruikt om de huid te vernieuwen, te herstellen en te verjongen. De technologie, waar patent op is aangevraagd, zorgt ervoor dat de belangrijkste groeifactoren die natuurlijk voorkomen in de huid bezorgd worden op de juiste plaats.

Deze groeifactoren zijn stofjes die door de cellen (fibroblasten, keratinocyten en melanocyten) afgegeven worden. Deze cellen werken hard om wonden te helen, irritaties tegen te gaan, zonneschade te repareren en de huidcellen te regenereren. Het LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum bevat meer dan 200 van deze groeifactoren!

Als we ouder worden neemt het aantal groeifactoren af en dit is waarom we er ouder uit gaan zien.

LUMINESCE™ cellular rejuvenation serum verbeterd de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Je ziet er jonger, gezonder en stralender uit!

1 maand serumOmdat het serum samenwerkt met de natuurlijke processen van huidvernieuwing zal het per persoon verschillen wanneer de resultaten zichtbaar zijn, omdat elke huid uniek is. Beginnend huidherstel kan plaatsvinden binnen 4 weken, maar optimale verbetering is over het algemeen pas bereikt na 3 maanden dagelijks gebruik.