Lymfomed_voor_lymfedrainage

Zuiver je lichaam met lymfedrainage

De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Alle stoffen die in ons lichaam komen, kunnen delen bevatten die ons lichaam niet nodig heeft of die zelfs giftig voor ons zijn. Daarnaast maakt het lichaam zelf ook pijn- en stresshormonen aan die via het lymfevocht worden afgescheiden. Het lymfestelsel vervoert al deze afvalstoffen naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd.

oedeembehandeling_lymfomed

Blokkades in het lymfestelsel

Zoals het bloedvatensysteem kan verstoppen, kunnen er ook blokkades in het lymfesysteem ontstaan. Wanneer het lymfestelsel door blokkades wordt gehinderd in het afvoeren van deze afvalstoffen heeft dit een hoop gevolgen voor jouw gezondheid. Met een slecht werkend lymfestelsel, krijg je een slechtere verbranding en dan zijn zaken als afslanken en op gewicht blijven nog moeilijker. Verder kan je last krijgen van slechtere vochtafvoer en een slechtere afvoer van de gifstoffen.

Met de Lym­phomed is het mogelijk het lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen.

Zorgt voor vochtafvoer

Bij blokkades in het lymfestelsel kan het lichaam het vocht onvoldoende of niet snel genoeg afvoeren. Dit is vaak de oorzaak van dikke enkels, voeten, handen en (beginnende) spataderen. De lymfedrainage verbetert de vochtafvoer in je lichaam waardoor dikke enkels en voeten verleden tijd zijn.

Al jaren heb/had ik last van zware tot zeer pijnlijke (onder)benen, mede door mijn spataderen. Vooral ’s nachts waren de klachten soms onhoudbaar. Na zo’n 10 behandelingen lymfedrainage ben ik klachtenvrij.
Ik sport vrij veel, loop hard en kan dit weer zonder vermoeide zware benen doen … heerlijk!!

Wat kan behandeling met de LymphoMed voor jou betekenen?

De Lymphomed is een apparaat dat de lymfestroom meet en blokkades kan vinden en behandelen. Het apparaat is in Duitsland ontwikkeld in samenwerking met artsen en wordt in klinieken en Lymfesysteem_Lymfedrainage_Lymphomedkuuroorden gebruikt. Wat kunnen wij met de LymfoMed voor jou betekenen?

  • We meten je lymfestelsel om erachter te komen of er blokkades zijn
  • Tijdens de behandeling draineren we je lymfestelsel waardoor we blokkades opheffen
  • Dankzij de lymfedrainage zullen ophoping van vocht verdwijnen
  • Door de lymfedrainage worden de ophoping van afvalstoffen opgelost, waardoor klachten als migraine, vermoeidheid, pijn en stress verminderen
  • Zware benen en onrustige benen zullen verdwijnen dankzij lymfedrainage
  • Door het opheffen van blokkades zal afvallen weer makkelijker worden

Verbeteren van je verbranding

Als er blokkades zijn die de afvoer van vocht en afvalstoffen hinderen, heeft dat een negatieve invloed op de suikerverbranding, waardoor er meer vet in het lichaam wordt opgeslagen. Behandelingen met de LymphoMed heffen de blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en je makkelijker afvalt en op gewicht blijft. Als je dus moeilijk tot niet afvalt, of al lijkt aan te komen van een glas water is het aan te raden om een afspraak te maken voor een meting met LymphoMed.

Afvoer van afvalstoffen

Door een lymfeblokkade worden de afvalstoffen in je lichaam slechter afgevoerd. Giftige stoffen blijven langer in je lichaam en hebben meer vat op je lijf. Hierdoor ontstaan onnodige lange klachten bij hoofdpijn (migraine en clusterhoofdpijn), burn-out, (chronische) vermoeidheid, lusteloosheid, stress, allergieën, rusteloze benen en vage pijnklachten.

Lymfesysteem_Lymfedrainage_Lymphomed

Ik ben begonnen met een introductiebehandling en echt al na 1 keer was de pijn weg, ongelofelijk! Ik ging 2 keer per week 45 minuten aan de lymfedrainage en ik was weer pijn vrij en daardoor kon ik ook weer mijn normale leven oppakken. De zorgverzekering vindt het apparaat niet vallen onder de vergoedingen en wil liever dat je pijn houdt, maar ik raad elk persoon de LymphoMed aan.

Lymfedrainage_met_LymphomedIntroductiebehandeling

Tij­dens de introductiebehandeling meten wij in slechts 5 minuten of er blokkades in het lym­fes­telsel aan­wezig zijn en ervaart je hoe een behan­del­ing, aanvoelt. Voor de behandeling vul je een anamnesefomulier in die wij samen met jou doornemen. We leggen je ook de achtergrond en de werking van de LymfoMed uit.

Besluit je een kuur (van 10 behandelingen) te nemen dan kom je 2-3 keer per week voor een behandeling van 45 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jou blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af.
Als jouw lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, zullen we bespreken wat je nodig hebt en kan dit in een abonnementsvorm verwerkt worden. We vertellen je hier graag meer over.

Prijzen Lymfedrainage behandelingen

Introductiebehandeling€ 40,00
Losse behandelinge€ 65,00
Kuur van 10 behandelingen€ 500,00
Kuur van 20 behandelingen€ 945,00
Abonnementin overleg