Gezocht 15 personen die van hun (pijn) klachten af willen!

LET OP: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

HERKEN JE DIT?

“Ik heb last van zware benen, wandelen is daarom echt een opgave!”

“Ik heb last van pijnlijke of onrustige benen!”

“Ik houd vocht vast”

“Ik heb lipoedeem en mij is verteld dat ik er niets tegen kan doen.”

“Als ik vergelijk met anderen, val ik heel langzaam af.”

“Ik heb onverklaarbare pijntjes”

Ben jij klaar om achter het geheim te komen hoe je blijvend klachtenvrij blijft zonder extra medicatie?

👇

LET OP: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Stephanie – Body Unlimited

Introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling. Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze samen met jou door. Daarna leggen we alles uit over onze lymfedrainage behandeling, de achtergrond en de werking van de LymfoMed. Daarna gaan we meten of er blokkades in jouw lymfestelsel aanwezig zijn. Tot slot ga je een behandeling ervaren. De introductiebehandeling wordt vooraf online betaald.

Besluit je door te gaan dan kom je 2x keer per week voor een behandeling van 45 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jou blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af.

Als je lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, kan je een abonnement afsluiten voor onderhoudsbehandelingen. In overleg met jou bepalen wat de frequentie zal zijn van onderhoudsbehandelingen.

REVIEWS

Μπάρμπαρα Μπάρμπαρα

Ik heb al 5 jaar last van lymfoedeem nadat ik geopereerd ben en er lymfeklieren zijn verwijderd. Mijn rechterbeen werd steeds dikker en ik moest steunkousen dragen en lymfetherapie. Niks hielp totdat ik bij Body Unlimited kwam en met de Lymfomed werd behandeld. Na enkele behandelingen begon ik het grote verschil al te merken. Mijn been krijgt weer haar vorm terug en voelt niet meer zo zwaar. Ik kan weer meer kilometers lopen en krijg mijn motorlaarzen weer aan! Ik ben echt superblij!! En het team is super, ik voelde me meteen op mijn gemak. Dit zou iedereen moeten weten die last heeft van lymfoedeem!

Linda

Ik heb heel veel baat bij de lymfedrainage behandelingen. Veel blokkades zijn verdwenen en ook de pijn in mijn benen is stukken minder. Heb op advies van Stephanie gekozen voor een maand abonnement wat en voordeliger is en zorgt dat de blokkades en pijn wegblijven. Zeer blij met dit instituut.

M D. B

Super service en Stephanie weet echt waar ze het over heeft. Ze helpt je oprecht met eerlijk advies en kijkt naar jou als persoon niet als klant. Heel veel lof over Body Unlimited. Ik raad dit echt aan iedereen aan!

  • 13 jaar
    expert

  • 1.500+
    tevreden klanten

  • + 47.000
    verloren kilo’s