Lymfedrainage

Lekker in je vel dankzij lymfedrainage

lymfestelselOns lymfestelsel is van groot belang bij de afweer van ons lichaam en heeft daarbij allerlei taken waaronder het afvoeren van afvalstoffen. Het lymfestelsel staat flink onder druk in onze maatschappij door bijvoorbeeld stress, ongezonde voeding en gebrek aan beweging. Al deze factoren zorgen voor ophoping van afvalstoffen die een slechte invloed hebben op jouw lichamelijke gesteldheid. Wanneer het lymfestelsel door blokkades wordt gehinderd in het afvoeren van deze stoffen heeft dit een hoop gevolgen voor jouw gezondheid. Wanneer je een slecht werkend lymfestelsel heeft, heb je ook een slechtere verbranding en dan zijn afslanken en op gewicht blijven nog moeilijker.

De LymphoMed blijkt het antwoord te zijn voor veel mensen die vocht vasthouden, moeizaam afvallen of uitzonderlijk snel aankomen. Blokkades in het lymfestelsel veroorzaken namelijk een slechte verbranding, wat betekent dat er meer vet wordt opgeslagen en afvallen moeilijker gaat.

Lymfevaten kunnen handmatig gedraineerd worden door o.a. paramedici. Met de hand een lichaam draineren is een inspannende bezigheid. Nadelen van een handmatige drainage is dat men niet kan aangeven waar eventuele blokkades zitten in het lymfestelsel, noch dat men deze blokkades kan verwijderen. Men is dus bezig met het bestrijden van de symptomen omdat men de oorzaak niet kan aanpakken. Met de LymphoMed is dit wel mogelijk. Met dit speciaal ontwikkelde apparaat is het mogelijk om iemand “op te meten”. Hiermee kan een behandelplan worden opgesteld om de lymfevaten te draineren en blokkades te verwijderen. In de meeste gevallen kunnen we de lymfevaten weer helemaal open maken.

Ook voor een scala aan andere klachten biedt Lymfedrainage uitkomst zoals aanhoudende vermoeidheid, spataderen, hoofdpijn, onrustige benen en andere chronische pijnen kunnen voortkomen uit een slecht werkend lymfesysteem.

Afvallen_met_lymfedrainage

Afvallen door Lymfedrainage

Wil je afvallen, maar wat je ook doet, het lukt je niet om af te vallen, ondanks dat jij je aan het voedingsprogramma houdt? Of gaat het afvallen ontzettend langzaam in vergelijking met anderen? Het kan zijn dat blokkades in jouw lymfestelsel voorkomen dat jij afvalt.

Van vocht in enkels/vingers af

Elke vrouw houdt rondom of tijdens de menstruatie periode vocht vast, maar houd je daarbuiten ook vocht vast dan kan dit wijzen op blokkades in het lymfesysteem. De LymphoMed blijkt het antwoord te zijn voor veel mensen die vocht vasthouden.

Vocht_verliezen_met_lymfedrainage

De LymphoMed gaf bij de eerste keer een aantal bokkades aan. Na vijftien keer waren al mijn blokkades opgeheven. De vochtblaasjes onder mijn ogen zijn nu zichtbaar minder maar niet helemaal verdwenen. In mijn enkels waar altijd de afdrukken van mijn sokken stonden zijn nu de afdrukken van mijn sokken vrij rap verdwenen. Doordat nu de afvalstoffen beter afgevoerd worden voel ik me een stuk energieker. Dit is op zich een hele prettige bijkomstigheid.

Introductiebehandeling

Lymfedrainage_met_LymfoMedTij­dens de introductiebehandeling meten wij in slechts 5 minuten of er blokkades in het lym­fes­telsel aan­wezig zijn en ervaart je hoe een behan­del­ing, aanvoelt. Voor de behandeling vul je een anamnesefomulier in die wij samen met jou doornemen. We leggen je ook de achtergrond en de werking van de LymfoMed uit.

Besluit je een kuur (van 10 behandelingen) te nemen dan kom je 2-3 keer per week voor een behandeling van 50 minuten. Elke 5 behandelingen meten we jou blokkades zodat we weten hoe deze ervoor staan. Als het gewenste resultaat bereikt is bouwen we af.
Als je lichaam zelf het bereikte resultaat niet in stand kan houden, kan je 1 keer per maand voor een onderhoudsbehandeling komen. Hiervoor kan je een abonnement afsluiten. We vertellen je hier graag meer over.

Prijzen Lymfedrainage behandelingen

Introductiebehandeling€ 42,00
Losse behandeling€ 65,00
5 behandelingen€ 265,00
10 behandelingen€ 530,00
15 behandelingen€ 795,00
Abonnementin overleg