Minder last van eczeem dankzij Collageen Lichttherapie

Ik ontdekte bij Body Unlimited Zaandam de Collageentherapie Lichttherapie.  Het gebouw Body Unlimited is makkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer of met de fiets.  De kamer met de Collageenbank is ook ruim genoeg om even in privacy onder Collageenlicht te liggen.

Ik heb last van constitutioneel eczeem en dat komt en gaat. Vooral laatste half jaar vreselijk eczeem aan mijn handen. Ik gebruikte hormoonzalven en ook met de hoogste factor 5. Maar weinig resultaat, dus ik was echt op zoek naar meer mogelijkheden tegen eczeem. Ik ben met collageen lichttherapie begonnen en het eczeem verminderde snel.

In het begin was drie keer per week echt nodig om mijn huid een boost te geven. Een beter resultaat voor hardnekkig eczeem: het ging weg met collageen therapie terwijl het minder goed weg ging met hormoonzalfbehandeling.

Collageen licht is geriefelijk licht en je voelt je comfortabel als het licht op je huid straalt. De twintig minuten zijn zo om en je voelt  en ziet dat je huid langzaamaan herstelt.

Wanneer het eczeem verminderd is, is het ook echt nodig om door te gaan met collageen lichttherapie Dit kan door 1x per week langs te gaan voor onderhoud. Drie keer per week is in het begin echt nodig bij hardnekkig eczeem heb ik gemerkt.

Ik ben verheugd met de Collageen lichttherapie en ook het effect voor de huid is geweldig, mijn huid is enorm verbeterend.

Gun jezelf ook collageen lichttherapie voor je huid met eczeem.

Probeer het gewoon een keer, de lichtstraal straalt  de opperlaag van je huid in dat is merkbaar en ook te voelen.

Ook door de lichttherapie voel ik me zekerder, het helpt mijn huid te herstellen en dat voel ik in mijn hele lichaam.

Groetjes