Wie jarig is trakteert en… krijgt misschien ook een cadeautje!

3 september 2010 was het zover! Na weken verbouwen en maanden voorbereiding was het openingsfeestje voor Body Unlimited Zaandam eindelijk daar. 4 september 2010 heb ik mijn eerste Open Dag georganiseerd en dan eindelijk op 6 september 2010 heb ik de eerste klanten behandeld.

Wat is er in de afgelopen 10 jaar veel gebeurd en wat hebben we genoten om de resultaten te zien die onze klanten hebben behaald en wat zijn we blij met jou als klant!

In deze bijzondere tijd willen wij deze 10 jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een feestje geven gaat nu niet, maar we willen toch jou, onze klant graag bedanken voor deze afgelopen 10 jaar. Daarom hebben we de volgende actie bedacht.

Koop jij een kuur van 10 behandelingen en betaal jij deze kuur in 1 keer, dan ontvang je een kuur van 10 behandelingen Collageen Lichttherapie t.w.v. € 130,- er GRATIS bij.

Maar, meestal ontvang je ook een cadeautje als je jarig bent en ik hoop dat jij ons dit cadeautje wilt geven. De afgelopen maanden is het ontzettend druk geweest met behandelingen en PowerSlimmers. Helaas zijn we door die drukte er niet aan toe gekomen te vragen of jij jouw ervaring met de behandeling  of met PowerSlim zou willen delen. Dat willen we alsnog aan jou vragen. En als dank je wel verloten wij 10 FormoStar behandelingen. Wie deze FormoStar behandelingen winnen, maken wij in de eerste nieuwsbrief van oktober bekend.

Hoe kan jij jouw ervaring delen?
Je kunt jouw ervaring naar ons mailen naar zaandam@bodyunlimited.nl. Het gaat ons om jouw ervaring met de behandeling die jij hebt gevolgd of met PowerSlim. Als jij een andere naam wilt gebruiken, geen probleem. Misschien wil je een foto delen. Super! Maar als jij dat niet wilt, ook geen probleem

Heb je een Facebook account, dan kan je ook een review achterlaten via https://www.facebook.com/bodyunlimitedstudios/reviews/?ref=page_internal

Gezonde en feestelijke groet,
Stephanie

close

Ja, ik wil de Body Unlimited nieuwsbrief