Ondanks de overgang is het afvallen heel goed gegaan.

Natasja Groot, 47 Jaar

Eind augustus 2018 ben ik met PowerSlim begonnen na een ziekteproces en rouwperiode van een dierbare. Mijn lichaam was ook veranderd doordat ik in de overgang zit. Op het intakegesprek woog ik voor mezelf veel te veel, waardoor ik niet lekker in mijn vel zat.

PowerSlim is gewoon schakelen naar een gezonde leefstijl met 6x per dag een eetmoment. Je hoeft totaal geen honger te lijden. De PowerSlim producten zijn eenvoudig in gebruik en mede door de recepten uit het boek eet je gevarieerd en toch een makkelijke, snelle en gezonde maaltijd. Het ene product smaakt beter als het andere, maar voor ieder wat wils.

De PowerSlim Balance producten zijn ook voor gezinsleden goed te doen die niet op hun gewicht hoeven te letten.

Mede door de gastvriendelijke benadering van Stephanie en haar handige adviezen met slimme tips steunt zij mij om door te zetten . Ik zit al een tijdje in de balansfase en het gaat goed.

Mijn gewicht schommelt lichtjes binnen een mooie marge en ik zit door het totale gewichtsverlies veel beter in mijn vel.

Stephanie, bedankt voor je hulp tot nu toe en zie je volgende maand weer voor een nieuw weegmoment.

Natasja

* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer