Pakketten_voor_centimeter_verlies

Pakketten voor centimeter verlies

Om af te slanken biedt Body Unlimited verschillende behandelingen aan. Deze behandelingen zijn uitstekend alleen te gebruiken, maar in combinatie versterken ze elkaars werking. Dat is de reden dat wij een aantal pakketten hebben samengesteld voor jou optimale resultaat. Afhankelijk van jouw persoonlijke lichaamsopbouw, levensstijl en medische conditie zullen wij jou adviseren wat voor jou de optimale keuze is. Dit kan zijn een keuze voor alleen behandelingen of een combinatie van behandelingen en het PowerSlim voedingsprogramma.

Intakegesprek en introductiebehandeling

Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling.  Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de te nemen behandeling en krijg je de volledige behandeling, zodat jij eerst kan ervaren hoe de behandeling voelt en wat het voor jou kan doen.

Verder adviseren wij je ook graag tijdens een gratis vrijblijvende intake gesprek. Tijdens het intakegesprek vul je ook het anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. Aan het eind van het gesprek kunnen we een introductiebehandeling inplannen voor de jou gekozen behandeling(en).

Afslanken_Afvallen_en_Figuurcorrectie_intro_pakket

Het afslank introductiepakket

Wil jij voordelig kennismaken met onze behandelingen? Met dit uitgebreide introductiepakket laten wij in 3 dagen jou ervaren wat onze behandelingen voor jou kunnen doen.

Weight_Loss_Battle_Body_Unlimited

Weight Loss Battle

Dit programma biedt jou intensieve begeleiding  en 3 behandelingen per week. Ter ondersteuning volg je het Power Slim afslankprogramma. Wij gaan ervan uit dat jij minimaal 10 tot 20 kilo kan afvallen.

Afslank_goudpakket

Het afslank goudpakket

Het afslank goudpakket is het totaalpakket om centimeters te verliezen. Gedurende 3 maanden krijg je 6 behandelingen per week. Afhankelijk van het gekozen pakket, krijg je ook Ultrasound behandelingen.