Lymfedrainage

Van je pijn af met de Arasys of de FormoStar

pijnbestrijdingPijn kan je hele leven beheersen en kan het normaal functioneren beperken. Met de Arasys en de FormoStar heeft Body Unlimited 2 behandelingen in huis die jou pijn kan helpen verlichten.

Intakegesprek en introductiebehandeling

Hieronder vind je verdere uitleg over hoe de behandeling met de Arasys of de FormoStar jou kunnen helpen. Voor alle behandelingen van Body Unlimited geldt dat wij werken met een introductiebehandeling.  Tijdens deze introductiebehandeling vul je een anamnese formulier in en nemen wij deze met jou door. Daarna leggen we alles uit over de te nemen behandeling en krijg je de volledige behandeling, zodat jij eerst kan ervaren hoe de behandeling voelt en wat het voor jou kan doen.

Verder adviseren wij je ook graag tijdens een gratis vrijblijvende intake gesprek. Tijdens het intakegesprek vul je ook het anamnese formulier in en nemen we deze met jou door. Hierdoor krijgen wij een beeld hoe wij jou het beste kunnen helpen. Aan het eind van het gesprek kunnen we een introductiebehandeling inplannen voor de jou gekozen behandeling(en).

Van_rugpijn_af_met_Arasys

Van rugpijn af met Arasys

Met de Arasys kan jij je rug- en buikspieren intensief trainen zonder ze te belasten. Eén behandeling staat voor je spieren gelijk aan 2 tot 3 uur intensief sporten zonder dat je spierpijn krijgt!

Pijnbestrijding met FormoStar Infrarood Wrap

FormoStar een oplossing voor en verlichting van pijn zoals reuma, artritis, vermoeidheidssyndroom, menstruatiepijnen, fibromyalgie en spierproblemen.