PowerSlim betekent niet minder eten, maar anders eten!

Afvallen met PowerSlim is afvallen onder persoonlijke begeleiding met keuze uit een ruim assortiment aan lekkere producten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij de Body Unlimited hoog in het vaandel.

Voordelen powerslim:

Hoe werkt het?

Je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende producten, variërend van muesli, broodjes, croissants, crackers en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts.
PowerSlim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Wat zit er in het pakket?

Je begint bij Body Unlimited met een PowerSlim starterspakket met daarin 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’. Dit kookboek staat boordevol heerlijke PowerSlim proof recepten voor ontbijt, lunch en diner. Maar je vind er ook de lekkerste inspiratie voor dressings, sausjes, spreads, zelfgemaakte kruidenmixen en feestelijke hapjes. Alle gerechten zijn geschikt vanaf fase 1.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijven wij je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden.

Wat kost het?

Natuurlijk is dit per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost circa € 2,75. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je € 13,75 per dag kwijt dus tussen de € 95,- en € 120,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

De kosten van de wekelijkse begeleiding, zijn in de prijzen van de producten inbegrepen. Vanaf fase 2 bouw je het aantal PowerSlim producten af, waardoor ook de kosten afnemen. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, en we begeleiden je nog minimaal gedurende een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen!

Wie is Body unlimited zaandam

Ons doel is om jou te helpen jouw doel te bereiken en te behouden!

De missie van Body Unlimited is mensen helpen om zich (weer) prettig in hun lijf te laten voelen. Dat doen we door een gevarieerd aanbod van specialistische behandelingen en producten op het gebied van body en beauty. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop.

Body Unlimited biedt een uniek pakket aan behandelingen met een medische achtergrond. Naast PowerSlim kun je bij ons terecht voor lymfedrainage, spierversteviging door middel van het Arasys systeem, ultrasound (Cavitatie) behandelingen met de QB Lipo II, Formostar Infrarood wrap en Collageen Lichttherapie. We zijn gespecialiseerd in afvallen, figuurcorrectie, spierversteviging, lymfedrainage, huidverbetering en pijnbestrijding. We staan klaar om ook jou te helpen je doel te bereiken!