Niek Bakemans, -30 kilo

Ik ben altijd al aan de forse kant geweest, ik dacht altijd dat dit bij mijn bouw hoorde tot ik in de laatste twee jaar 25 kg aankwam. Dit ging erg geleidelijk en zonder dat ik er erg in had, maar voor ik begon met PowerSlim woog ik 125 kilo.

Het omslagpunt kwam voor mij toen ik niet eens meer mijn schoenen kon aantrekken zonder last van kortademigheid te hebben. Daarnaast zorgde mijn overgewicht ervoor dat ik een slaapapneu ontwikkelde. Natuurlijk was een van de belangrijkste redenen om met PowerSlim te beginnen dat ik me erg ongelukkig voelde in mijn eigen lichaam. Ik durfde niet aan het zwembad te liggen en vermeed lichamelijke inspanning zo veel mogelijk. Zelfs wintersport, een van mijn favoriete hobby’s, was eigenlijk niet meer te doen.

Ik ben afgevallen door discipline, je moet het uiteindelijk zelf doen, maar ook mijn coach was een heel belangrijke stok achter de deur. De producten van PowerSlim hebben me ook heel erg geholpen. Het programma van PowerSlim zorgde ervoor dat ik me niet bezig hoefde te houden met allerlei moeilijke recepten en voorbereidingen voor gezonde snacks. Je pakt in de ochtend gewoon de producten waar je zin in hebt en voor het avondeten zijn er tal van handige recepten. Ik had echt het gevoel dat afvallen makkelijk werd door PowerSlim. Het traject is me dan ook erg goed bevallen. De wekelijkse bezoekjes aan mijn coach waren eerder gezellig dan vervelend.

Toch had ik er op het begin meer moeite mee, de eerste 2-3 dagen vond ik eerlijk gezegd een hel. Ik had hoofdpijn, was moe en misselijk, maar daarna is alles eigenlijk vanzelf gegaan. Ik voelde me week op week gezonder en energieker. Er waren natuurlijk wel wat lastige momentjes, dan moest ik streng voor mezelf zijn. Ook zijn er momenten geweest dat ik gigantisch uit de bocht ben gevlogen. Het belangrijkste was dan om de draad meteen weer op te pakken en daar hielp mijn coach me heel goed bij.

Ik weet niet of ik altijd op gewicht zal blijven, ik probeer door de week nog steeds op mijn koolhydraten te letten maar in het weekend laat ik de spreekwoordelijke “teugels” vieren. Inmiddels ben ik wel al ruim een half jaar stabiel op mijn streefgewicht. Nu voel ik me fantastisch, zekerder in mijn eigen lichaam, gezonder en energieker. Op iemand afstappen is geen probleem meer voor mij!

[separator style_type=”shadow” top_margin=”40″ bottom_margin=”40″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

Wie zijn wij?

Wij zijn Stephanie en Selina, afslankcoaches bij Body Unlimited Zaandam. In 2010 heb ik, Stephanie, Body Unlimited Zaandam gestart omdat ik graag mensen wilde helpen met hun (over)gewicht. Aangezien ik zelf een gewichtsprobleem heb wilde ik, naast mezelf ook andere mensen helpen. Mezelf helpen, bleek iets lastiger, maar gelukkig hebben wij al veel mensen met succes van hun gewichtsproblemen weten af te helpen.

Wij weten als geen ander waar je tegenaan loopt en wij kunnen jou daarin ook goed adviseren. We zijn er niet om jouw te be- of veroordelen, maar om jouw te helpen jouw doel te bereiken.

Kom kennismaken!
Gratis en vrijblijvend

Bel 075-750 3296 of mail naar zaandam@bodyunlimited.nl

[separator style_type=”shadow” top_margin=”40″ bottom_margin=”40″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

Wat is PowerSim?

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van ons, Selina en Stephanie, behaal jij je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spieren.

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases

Fase1: Afvallen!
Dit is de strikte fase. Je eet 5 of 6 keer op een dag en gebruikt daarbij met name de PowerSlim producten.
‘s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

Fase 2: Overgangsfase
In deze fase ga steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer ‘gewone’ producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is.

Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud
Dit is in naar ons idee de belangrijkste fase, want je hebt nu het gewicht dat je wilt hebben en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Daarom begeleiden wij jou nog minimaal 1 jaar om jou te helpen jou nieuwe voedingspatroon te handhaven.

[separator style_type=”shadow” top_margin=”40″ bottom_margin=”40″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

Wil jij een gratis en vrijblijvend intakegesprek?

Dat kan! Meld je hier aan en wij nemen contact op voor het vrijblijvende intakegesprek!