PowerSlim_Stimulans_Programma

Val af met PS. Food & Lifestyle en train je lichaam met de Arasys!

Als je kiest voor het PS. Food & Lifestyle voedingsprogramma, kies je voor verantwoord afvallen onder begeleiding van jouw Body Unlimited Coach. Gedurende jouw afval-traject begeleiden wij jou intensief bij het behalen van jou doelen en zelfs nog nadat jij jouw streefgewicht hebt behaald.

Bij het volgen van het PS. Food & Lifestyle voedingsprogramma wordt geadviseerd  om te sporten. Sporten is natuurlijk goed voor je. Je bouwt spiermassa op en je verbrandt extra calorieën. Maar soms wil dat niet zo vaak lukken als je zou willen of lukt dat helemaal niet.

Arasy voor centimeter verlies en spierstimulatie

Met de Arasys  hebben wij hét apparaat in huis dat jou kan helpen centimeters te verliezen en tegelijkertijd spieren te verstevigen.

Spierstimulatie_Centimeterverlies_ArasysEén behandeling met de Arasys duurt slechts 17 minuten (23 minuten voor mannen) en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroep, kan je de behandeling vergelijken met 300 sit-ups en 400 been spieroefeningen, zonder dat je er spierpijn van krijgt.

Door de energie die de spieren zelf moeten leveren tijdens de behandeling met de Arasys, wordt ook het vet rond de spieren afgebroken, waardoor je centimeters verliest.

We begrijpen dat niet voor iedereen mogelijk is: Het PowerSlim programma en ook nog 2 tot 3 keer in de week een Arasys behandeling te nemen.

Daarom hebben wij het PowerSlim Stimulans Programma ontwikkeld. In dit programma, krijg jij één keer per week, gedurende je PowerSlim weegsessie ook een Arasys behandeling voor slechts € 99,95 per maand.

Met 1x in de week Arasys stimuleer jij toch spieropbouw en verbrand je toch extra calorieën.

Dit programma kan je doen, zolang je in Fase 1 of Fase 2 van PowerSlim zit en is het maandelijks opzegbaar.

Val dus echt af met PowerSlim en stimuleer je lichaam met de Arasys!