Afvallen met PowerSlim is afvallen onder persoonlijke begeleiding met keuze uit een ruim assortiment aan lekkere producten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij de Body Unlimited hoog in het vaandel. Voordat je begint met het PowerSlim afslankprogramma, wordt een uitgebreid intakegesprek gehouden. In dit gesprek worden o.a. je startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetmassa en het vochtpercentage gemeten. Samen met ons definieer je jouw persoonlijke doelstellingen en maak je een stappenplan voor de uitvoering van het PowerSlim programma.

PowerSlim betekent niet minder eten, maar anders eten.

PowerSlim_Beeld_2014-2Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, broodjes, croissants, crackers en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts.
PowerSlim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

PowerSlim starterspakket

Je begint bij Body Unlimited met een PowerSlim starterspakket met daarin 46 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het Power Slim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Voordelen

Lekkere producten
Deskundig Advies
Volwaardige, eiwitrijke voeding
Ontwikkeld door diëtisten
Makkelijk vol te houden
Bevordert de stofwisseling
Behoud van spiermassa
Gezond Voedingspatroon
Nazorgtraject gewichtsbehoud

Wat kost het mij?

Natuurlijk is dit per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50. Heb je 5 producten per dag nodig, dan ben je € 12,50 per dag kwijt dus tussen de € 80,- en € 90,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

De kosten van de wekelijkse begeleiding, zijn in de prijzen van de producten inbegrepen. Vanaf fase 2 bouw je het aantal PowerSlim producten af, waardoor ook de kosten afnemen. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, en we begeleiden je nog minimaal gedurende een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen!

Wil je starten? Maak dan een afspraak voor een een intakegesprek. Tijdens onze gratis en vrijblijvende intakegesprek leggen wij je graag alles uit. Het intakegesprek duur ongeveer een uur.

Natuurlijk kan je ons ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Bel dan nu 075-7503296 of mail naar zaandam@bodyunlimited.nl.