Start_met_PowerSlim_actiekaart_Slowcooker

Zo kom jij in het bezit van een slowcooker

Na een prachtige zomer gaan we langzaam terug naar het normale ritme. Werken, de kinderen naar school en sportles brengen, boodschappen doen en nog vlug even wat koken. Het is verleidelijk om een maaltijd met pakjes en zakjes te bereiden, of het koken schiet er zelfs helemaal bij in. Even snel friet of pizza halen is natuurlijk een stuk makkelijker dan uitgebreid in de keuken staan. Hierdoor  komen er vaak weinig voedzame maaltijden op tafel.

Slowcooker

Het normale ritme wil echter niet zeggen dat je in oude gewoonten terug hoeft te vallen. Met de slowcooker van PowerSlim zet jij zonder moeite een gezonde en voedzame maaltijd op tafel! Een slowcooker bereidt gerechten op relatief lage temperatuur, waardoor vitamines beter behouden blijven. Je hoeft nauwelijks bereidingsvet te gebruiken omdat het vocht uit vlees en groenten, of toegevoegde bouillon, voldoende is om je gerecht te bereiden. Door de deksel die op de pan blijft en de langzame manier van garen krijgen de smaken de kans om goed samen te smelten. Een soep uit de slowcooker is dus bijvoorbeeld veel smaakvoller dan een soep die je in tien minuten op het fornuis klaarmaakt.

Het grootste voordeel van de slowcooker is dat je er niet bij hoeft te blijven: doe ’s morgens de ingrediënten in de cooker en zet ‘m aan, dan staat er rond etenstijd een heerlijke maaltijd op je te wachten! Het apparaat is ontworpen om zijn werk zonder toezicht te doen dus het koken neemt veel minder tijd in beslag. Terwijl het gerecht in de slowcooker aan het pruttelen is kun jij gewoon de dagelijkse dingen gaan doen. Ook handig: als je meerdere porties kookt kun je een deel van de maaltijd invriezen.

PowerSlim_Slowcooker_aanbiedingKrijg een slowcooker cadeau

Je kunt zo’n slowcooker (met een winkelwaarde van € 69,95) niet bij ons kopen, maar je kunt wel in het bezit komen van dit trendy apparaat. Sterker nog: je krijgt er zelfs een PowerSlim-proof receptenbrochure bij cadeau. Hoe kun jij in het bezit komen van een slowcooker?

  • Heb jij in het verleden (2017 of eerdere jaren) bij ons het PowerSlim programma gevolgd en wil je opnieuw gaan starten, dan krijg je van ons een slowcooker cadeau bij 8 kilo gewichtsverlies.
  • Ben je een nieuwe nieuwe klant, dan krijg je van ons bij 8 kilo gewichtsverlies een slowcooker cadeau.