Figuurcorrectie_met_QB-Lipo_II

Wat doet de QB Lipo II?

QB_LIPO_IIDe QB Lipo II maakt gebruik van de trillingsenergie en de daarbij vrijkomende warmte van laagfrequente geluidsgolven. De specifieke parameters (frequentie en vermogen) van de ultrasone golven van de QB Lipo II zorgen ervoor dat alleen de vetcellen worden aangetast. Ander weefsel is niet vatbaar voor deze parameters, waardoor het onaangetast blijft.

Deze technologie zorgt ervoor dat de microfibrillen (=celmembraan van de vetcel) doorlaatbaar worden, waardoor het aanwezige vet vrij komt. Het vet wordt eerst omgezet in drie vetzuren en glycerol, waarna het een emulsie vormt met de extracellulaire vloeistof. De in de ruimte tussen het dubbelmembraan van de vetcel aanwezige fosfolipiden nemen de taak van emulgator over, en houden deze emulsie stabiel. Hierdoor wordt een vetembolie (verstopping van bloedvaten door vetbolletjes) uitgesloten. De emulsie komt in de bloedbaan terecht, en wordt het vet via de natuurlijke weg verwerkt. Dit hele proces duurt ongeveer een week. Tussen de behandelingen dienen dan ook een paar dagen te liggen. Al na één behandeling ziet men resultaat en na 6 tot 10 behandelingen is men de centimeters in omvang definitief kwijt.

Wat gebeurt er met de lege vetcel?

De vetcellen kunnen zich niet meer regenereren en verliezen voorgoed hun capaciteit om vet vast te houden. De beschadigde vetcellen worden door het lichaam als afval beschouwd en door andere cellen uit het lichaam verwijderd. Bij Body Unlimited helpen wij het lichaam deze afvalstoffen te verwijderen door na de behandeling met de QB Lipo II jou een lymfedrainage met de LymfoMed te geven. Het resultaat van de behandeling is definitief. Ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan!

QB_Lipo_II_Cavitatie_UltrasoundWie kan de behandeling ondergaan?

De cavitatie behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is volledig pijnloos, Je kan een jeukend gevoel krijgen op de plaats waar je behandelt wordt of warmte waarnemen. Na de behandeling kan je onmiddellijk jouw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Er is geen herstelperiode.

Wanneer zie je resultaat?

Het resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zul je een vermindering van 2 tot 6 cm omtrek kunnen meten per behandeling.

Zijn de resultaten blijvend?

Peter_ervaring_QB_Lipo_IIOmdat de membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden.
Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk dat je een gezond eetpatroon aanhoudt en indien mogelijk ook sport, hierdoor bereikt men nog betere resultaten.

Hoeveel behandelingen?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat je wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met jou besproken en je kan in overleg een behandelplan samenstellen.

Behandelzones

 Taille
– Buik
– Lovehandles
– Dijen
– Heupen
– Benen
– Armen
– BH-Rol

Prijzen Ultrasound behandeling

Introductiebehandeling (incl. lymfedrainage)€ 155,00
Losse sessie (incl. lymfedrainage)€ 260,00
Kuur van 5 behandelingen (incl. lymfedrainage) € 1.085,00
Kuur van 10 behandelingen (incl lymfedrainage)€ 1.915,00
Kuur van 5 (incl. lymfedrainage) + 10 Arasys€ 1.385,00
Kuur van 10 (incl. lymfedrainage) + 20 Arasys€ 2.465,00
5 behandelingen BH rol (excl. lymfedrainage)€ 350,00
10 behandelingen BH rol (excl. lymfedrainage)€ 600,00
Abonnementin overleg

Ik heb na een poosje een afspraak gemaakt voor het introductie pakket waarin je vijf  behandelingen kunt uitproberen. Daarna heb ik gekozen voor een pakket met vijf (wekelijkse) behandelingen ultrasound met een bijbehorende lymfedrainage. Daarnaast nog twee keer per week de behandeling voor spierversteviging met de Arasys.

De behandelingen vind ik prettig. De uitleg van de werking van de apparaten is prima en in het algemeen is de klantgerichtheid uitstekend.

Mijn doel is acht kilo kwijt raken en daarvan ben ik nu, dankzij de behandeling en adviezen, al een goede drie kilo op weg.

Tevens ben ik op diverse plaatsen centimeters omvang kwijt geraakt, met als topstuk de omtrek ter plekke van mijn navel, daar ben ik zeven centimeter kwijt.