PowerSlim tips en recepten voor bijzondere momenten.

PowerSlim Sinterklaastips

Ook dit jaar heeft PowerSlim weer een aantal geweldige tips hoe je goed door de Sinterklaas festiviteiten door kan komen.

PowerSlim Kerstmenu 2016

Je wilt natuurlijk niet aankomen tijdens kerst. Daarom heeft PowerSlim voor jou een prachtig menu samengesteld.

Kersttips 2016

Sinterklaas heeft weer afscheid genomen en de kerstdagen komen eraan. Voor jou heeft PowerSlim een aantal hele goede kersttips op een rijtje gezet, zodat ook jij deze mooie feestdagen, zonder bijgekomen kilo's door kan komen.

PowerSlim Sinterklaastips 2016

Met Sinterklaas voor de deur, delen we graag deze PowerSlim Sinterklaastips met leuke en lekkere recepten.

PowerSlim vakantietips 2016

Ook dit jaar heeft PowerSlim weer de vakantietips op een rijtje gezet. Geweldige tips voor de verschillende vakantielanden met tips en wat je wel en beter niet kan eten. Dankzij deze tips kom je de zomervakantie slank door!

Een PowerSlim survivalgids voor Braderieën, markten en festivals

De lente is begonnen en daarmee is ook meteen het seizoen geopend voor verschillende festivals, braderieën en andere events. Heerlijk om lekker te dansen in het zonnetje op Pinkpop of te slenteren over de jaarmarkt en alle kraampjes af te gaan. Maar wat doe je als je aan het PowerSlimmen bent of gewoon lekker koolhydraatarm wilt genieten? Download dan de Survivalgids

Picknick met PowerSlim!

Het is weekend en de zon schijnt! Ga lekker de buitenlucht in! Wat dacht je er van om heerlijk uitgebreid (met je gezin) te gaan picknicken? Ook als je een dieet (zoals PowerSlim) volgt kan je natuurlijk nog steeds genieten van een heerlijke picknick.

Paasmenu 2016

Pasen staat voor de deur en daarom heeft PowerSlim weer een geweldig menu voor je samengesteld, zodat ook jij heerlijk kan genieten van deze feestdagen.

Kerstmenu 2015

Naast de kersttips 2015, heeft PowerSlim ook een geweldig kerstmenu samengesteld. Fijne en slanke kerstdagen gewenst!!

PowerSlim Kersttips 2015

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden om lekkere gerechten te maken die passen binnen het PowerSlim programma. Hier alvast een aantal tips om jou goed door de kerst heen te helpen.